• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Marquez
Το Δελτίο Τύπου του HRC
Νέα 15/02/2021 - 10:07

Η Repsol Honda έδωσε στη δημοσιότητα νεότερα σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του αναβάτη της, του Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός έκανε πρόσφατα και τρίτο χειρουργείο στο χέρι που τραυμάτισε πέρυσι το καλοκαίρι στην Jerez, στον εναρκτήριο Αγώνα της σεζόν του 2020.

 

Σε πρόσφατες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν και μόλυνση στο σημείο, που εμπόδιζε το κόκκαλο από το να θεραπευτεί.

 

Ως εκ τούτου, για πάνω από δύο μήνες τώρα Marquez λαμβάνει αντιβίωση, με τους γιατρούς πλέον – σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Honda – να είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο του Ισπανού.

 

«Οι νέες εξετάσεις στο χέρι του Marc Marquez, δέκα εβδομάδες μετά το χειρουργείο του, δείχνουν μια ευνοϊκή κλινική κατάσταση».

 

«Η Ιατρική ομάδα με επικεφαλής τους Dr. Samuel Antuna και Ignacio Roger de Ona, μαζί με άλλους ειδικούς, εκτίμησαν την κατάσταση του Marquez και ήταν ικανοποιημένοι με την πρόοδο».

 

«Από εδώ και πέρα και για τις επόμενες εβδομάδες, ο Marquez θα είναι σταδιακά σε θέση να ξεκινήσει τη διαδικασία λειτουργικής ανάρρωσης του χεριού του».

 

Το πρώτο χειρουργείο του Marc έγινε τον Ιούλιο, αμέσως μετά την Jerez I και το δεύτερο χειρουργείο έγινε λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στη δράση, στην Jerez II.

 

Ακόμα δεν είναι βέβαιο το πότε θα επιστρέψει πάνω στη μοτοσυκλέτα του ο Marquez, με το πρώτο (από τα δύο) επίσημο τεστ της σεζόν να ξεκινά αρχές Μαρτίου στο Qatar.

Επόμενο άρθρο »

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο Dorna – IRTA

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΚΤΜ εναντίον Bradl & Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα