• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Είπα στον Gigi ότι η Ducati είναι εύκολη!
Κι αυτός άρχισε να γελάει!
Νέα 12/03/2021 - 13:47

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του Jorge Martin λέει πολλά για το ντεμπούτο του με την Ducati στο MotoGP. Η μοτοσυκλέτα αυτή θεωρείται από όλους πολύ δύσκολη, ωστόσο ο Ισπανός έχει διαφορετική γνώμη! «Νομίζω ότι είναι εύκολη μοτοσυκλέτα. Όταν το είπα στον Gigi Dall’Ígna όμως, αυτός γέλασε! Αλλά εγώ έτσι νιώθω.

Για τον Ισπανό μένει μία ακόμα ημέρα δοκιμών, η σημερινή. «Σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμο να δοκιμάσουμε και σε μία άλλη πίστα, όμως έτσι έχουν τα πράγματα τώρα. Όταν θα πάμε σε άλλη πίστα θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Ισπανός είπε ότι: «…νιώθω έτοιμος! Έκανα σήμερα και προσομοίωση 14 γύρων με γεμάτο ντεπόζιτο και είχα καλό ρυθμό. Νομίζω ότι μία θέση μέσα στη δεκάδα είναι ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα».

Πάντως ξέρει ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για βελτίωση στον ένα γύρο. Δεν είμαι τόσο μακριά από τους υπόλοιπους. Νιώθω πολύ καλά ειδικά στην επιτάχυνση. Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγω για πρώτη φορά το γκάζι και όταν μπαίνω στις στροφές. Η Ducati πάντως είναι απίστευτη και είναι περισσότερο πρόβλημα στο μυαλό μου. Στη Moto2 και τη Moto3 ένιωθες το όριο. Εδώ νομίζεις ότι μπαίνεις πολύ γρήγορα, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο».

Χτες ο Aleix Espargaro θέλησε να βοηθήσει τον νεοφερμένο στην κατηγορία. «Ναι είμαστε φίλοι. Με είδε που έβγαινα από τα pits και μου έκανε νόημα να τον ακολουθήσω. Είχα ένα μεσαίο ελαστικό μπροστά και λίγο αργότερα έπεσα. Έκανα ένα γύρο με αυτό, αλλά κατάλαβα πολλά πράγματα». Για την πτώση του είπε: «Έπεσα στην 15. Σήμερα ο αέρας είχε διαφορετική κατεύθυνση, πάντως είμαι καλά. Κάναμε πολύ δουλειά και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα».

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Day3: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Video: O Γύρος της πίστας του Κατάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα