• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Στόχος μου να είμαι στη δεκάδα!
Νέα 16/03/2021 - 13:24

Ο Enea Bastianini είναι ένας από τους τρεις νεοφερμένους φέτος, στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Ο Ιταλός θέλει να κατακτήσει τον Τίτλο στους rookies για φέτος και στις πρόσφατε δοκιμές του Qatar ήταν ο ταχύτερος από τους τρεις.

Το ξεκίνημά του στη νέα κατηγορία θέλει να γίνει με μία θέση μέσα στη δεκάδα και γι’ αυτό θα παλέψει στον πρώτο Αγώνα της σεζόν. Ο Ιταλός, σε πρόσφατες δηλώσεις του, έλεγε: «Όχι, η πίεση που έχω δεν είναι τόσο μεγάλη. Θέλω να είμαι στη δεκάδα σίγουρα σε όλους τους Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί οδηγοί που είναι γρήγοροι».

«Από τα μισά του Πρωταθλήματος και μετά θέλω να είμαι μέσα στη δεκάδα, αλλά και να αναδειχθώ ως ο καλύτερος νεοφερμένος. Αυτός είναι ο στόχος μου για φέτος, αλλά αν δεν τα καταφέρω θα βελτιωθώ περισσότερο για την επόμενη χρονιά».

Μετά τις 4 μόλις ημέρες δοκιμών στην πίστα Losail, εκεί όπου θα γίνει θα γίνουν οι δύο πρώτοι Αγώνες, ο Bastianini μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις με την μοτοσυκλέτα MotoGP. «Ναι η πρώτη μου εντύπωση ήταν καλή από την πρώτη στιγμή. Ήταν καλή στα φρένα και ένιωθα άνετα πάνω της και μετά από αυτές τις μέρες, το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ ήταν στη φάση που άφηνα τα φρένα».

«Τα ελαστικά είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαμε στη Moto2! Μπορείς να πιέσεις πολύ περισσότερο και μέσα στις στροφές μπορείς να είσαι πιο γρήγορος. Η προσαρμογή μου ήταν άμεση και μετά από τρεις μέρες, οδηγούσα πιο ομαλά και πιο άνετα. Τώρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε αυτήν». 

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ο καλός ρυθμός στο Qatar δεν είναι ποτέ αρκετός!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Πρώτος ο Razgatlioglu την 1η ημέρα δοκιμών στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα