• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco : Ήμασταν τυχεροί που έβρεχε
Αλλιώς ο Quartararo θα είχε ξεφύγει
Νέα 16/05/2021 - 22:09

Ο Johann Zarco τερμάτισε δεύτερος σήμερα στον ανατρεπτικό αγώνα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στο Le Mans. Σε ερώτηση για το αν θα ήταν διαφορετικά χωρίς την βροχή απάντησε :

" Ήμασταν τυχεροί που έβρεξε σήμερα. Σε μια στεγνή πίστα ο Quartararo θα είχε ξεφύγει. Ήταν εντυπωσιακός και ακόμα και στο βρεγμένο έχει βελτιωθεί πολύ. Όταν αγωνίζεσαι για το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι δυνατός παντού και το σημερινό σημαίνει πολλά για αυτόν.Το να μοιραστώ αυτό το βάθρο με τον Fabio με έκανε χαρούμενο. Τον χειμώνα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ πίεση και νομίζω ότι αυτό έδωσε και στους δυό μας το κίνητρο για να είμαστε δυνατοί".

Επίσης τέθηκε το θέμα (μιας και αυτή τη στιγμή, δυνητικά, τρεις διαφορετικές Ducati παλεύουν για το πρωτάθλημα) του αν θα υπάρξουν οδηγίες από την Ducati προς το τέλος της σεζόν. "Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Δεδομένης της πολύ καλής σχέσης που υπάρχει μεταξύ εμού, του Pecco και του Jack, αν οποιοσδήποτε από εμάς πάλευε, απέναντι στον Quartararo για παράδειγμα, ίσως το σκεφτούμε. Αλλά αυτές τις σκέψεις θα τις έχουμε μόνο στους δύο τελευταίους αγώνες το πολύ. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο να κοιτάμε  την προοπτική να παλεύουμε και οι τρεις (για τον τίτλο) στο τέλος της σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 5

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli : O Pol Espargaro έκανε μια επιθετική, αλλά όχι επικίνδυνη κίνηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα