• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: Στόχος του “Rookie of the Year”
Ο ίδιος τρέφει ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον ιδίως για το γεγονός ότι η Honda στην Ιαπωνία προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του Gresini.
Νέα 07/04/2010 - 10:03

“Ευχόμουν να ξεκινήσω τη σεζόν με το να βρίσκομαι σε καλύτερη φόρμα, ιδίως φέτος κάνω το ντεμπούτο μου στα MotoGP”, ανάφερε ο νεαρός Marco Simoncelli στις πρόσφατες δηλώσεις του. Είναι γεγονός ότι οι χειμερινές δοκιμές δεν πήγαν πολύ καλά για τον ίδιο, ιδίως στην πίστα της Sepang.

 

Εκείνος μαζί με το επιτελείο των μηχανικών του έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν προκειμένου να “δέσει” πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα και να καταφέρει να βρει τον ρυθμό του. Ο ίδιος τρέφει ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον ιδίως για το γεγονός ότι η Honda στην Ιαπωνία προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του Gresini. Αστειευόμενος ο νεαρός Ιταλός ανάφερε ότι δεν πρόκειται να νικήσει στο Losail αλλά σκοπός του είναι να βελτιώσει τις επιδόσεις του. 

 

Δεν τον προβληματίζει η πίστα από πλευράς σχεδίασης αλλά είναι σκεπτικός όσον αφορά την ώρα του αγώνα κι αυτό γιατί η υγρασία κάνει την εμφάνισή της πάνω στην πίστα σε τέτοια σημεία (σε κάποιες δεξιές στροφές) που κρίνεται επικίνδυνη. Γνώμη του είναι ότι ίσως οι διοργανωτές θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσουν ελαφρώς πιο νωρίς τον αγώνα (έστω μία ώρα νωρίτερα) διαφορετικά θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούν στις εκάστοτε συνθήκες. Όσο για την φετινή σεζόν στόχος του Super Sic είναι οι καλές του εμφανίσεις να τον βοηθήσουν αν εκλεγεί ως ο “Rookie της Χρονιάς”.

Επόμενο άρθρο »

Ελπίδες τρέφει ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Hector Faubel: Ομόσταυλος του Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα