• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD: 2 πλούσιες εκδόσεις για το 2021.
Νέα Αγοράς 31/03/2021 - 00:19

Παρά το ότι το 2020 έληξε με μικρές απώλειες για τον κλάδο της μοτοσυκλέτας τα προβλήματα που δημιούργησαν τα αναγκαία μέτρα για τον COVID19 έπληξαν σημαντικά ορισμένους επαγγελματικούς κλάδους.

Δυστυχώς οι πωλήσεις των εντύπων, ανάμεσά τους και του ειδικού τύπου, μειώθηκαν δραματικά και αυτό μας αναγκάζει να αναστείλουμε για το 2021 την τακτική κυκλοφορία του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD.

Σεβόμενοι τους όλους εσάς, τους  αναγνώστες μας και τους επισκέπτες της σελίδας μας που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που κάναμε με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας στα μέσα, έντυπο MOTOGP WORLD και ιστοσελίδα mgp.gr, της 2Δέλτα.

 

Έντυπο MOTOGP WORLD
 
H τακτική έκδοση (10 τεύχη ετησίως) του MOTOGP WORLD αναστέλλεται και στη θέση του θα έχουμε 2 ειδικές πλούσιες και με περισσότερες από 100 σελίδες εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με την επισκόπηση του πρωταθλήματος από την έναρξη του στις 28/3 στο Qatar μέχρι και τον αγώνα στο Assen και το δεύτερο τεύχος θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2021 με την ανασκόπηση του πρωταθλήματος και πληροφορίες για το επερχόμενο 2022 πρωτάθλημα.
 
Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τεχνικές αναλύσεις των μοτοσυκλετών MotoGP, ειδικές τεχνικές αναλύσεις συστημάτων όπως οι αναρτήσεις, τα φρένα και τα ελαστικά. Αντίστοιχα θέματα θα υπάρχουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σούπερ-μπάικ WorldSBK και το Ελληνικό HSBK.
 
Επίσης θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις αναβατών, μάνατζερ των ομάδων, ειδικών σε συστήματα (φρένα, αναρτήσεις, ελαστικά, τηλεμετρία) και παραγόντων του σπορ. Φυσικά θα υπάρχει και ξεχωριστό άρθρο με την ανάλυση και τα παραλειπόμενα των αγώνων, όλα πλαισιωμένα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
 
Οι δυο πολυσέλιδες εκδόσεις θα τυπωθούν με τη γνωστή ποιότητα χαρτιού του MOTOGP WORLD, θα κυκλοφορήσουν πανελλαδικά και θα ειναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
 
Σελίδα mgp.gr 
 
Η συντακτική ομάδα της 2Δελτα θα παραμείνει ως έχει και ο διαθέσιμος χρόνος, από τη σύνταξη του περιοδικού, θα αφιερωθεί στην περαιτέρω αναβάθμιση της σελίδας mgp.gr με αυξημένο πλήθος ημερησίων αναρτήσεων που θα έχουν πλουσιότερο κείμενο και φωτογραφικό υλικό.
 
Επίσης θα υπάρχουν νέα θέματα με αρχή τη στήλη 4uto που ήδη τρέχει και τη βίντεο-παρουσίαση νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, μέσα από το YouTube Channel του Δημήτρη Διατσίδη, το οποίο θα φέρει αρκετές εκπλήξεις.
 
Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι η σελίδα mgp.gr είναι σταθερά, το σημείο αναφοράς των αγώνων μοτοσυκλετών και ειδικότερα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.
 
Η θεματολογία συμπεριλαμβάνει και το WorldSBK (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike), το HSBK (Ελληνικό Πρωτάθλημα SBK), καθώς και πληροφόρηση για κάθε σημαντική αγωνιστική εκδήλωση, τα νέα της αγοράς, δοκιμές μοτοσυκλετών και γενικότερα πληροφόρηση για τα δρώμενα του χώρου της μοτοσυκλέτας.
 
To mgp.gr, με τα σταθερά εντυπωσιακά στατιστικά του στοιχεία, είναι η πρώτη επιλογή στην ενημέρωση σχετικά με το MotoGP για τους μοτοσυκλετιστές που θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα.
.
 
 

Επόμενο άρθρο »

Τα VR|46 στο Motocenter Hassapis στην Κύπρο

« Προηγούμενο άρθρο

Extreme Track Days στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα