• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: Bοήθησε η εκπληκτική εκκίνηση στη νίκη του Bagnaia;
Νέα 20/09/2021 - 23:20

Μετά από δυο χρόνια στο MotoGP ο Bagnaia είχε μόνο ένα τερματισμό σε θέση βάθρου (2ος το 2020 στο Misano), άλλα φέτος κατάφερε δυο συνεχόμενες νίκες μετά από την επικράτησή του στη μάχη με τον 1ο στη βαθμολογία Fabio Quartararo στον αγώνα του Misano.

Ο Francesco Bagnaia κατάφερε μετά από μια εκπληκτική εκκίνηση να βρεθεί στην 1η θέση, με διαφορά σχεδόν 3 δευτερολέπτων στη μέση του αγώνα (όπως είπε πίεσε πολύ στους πρώτους γύρους) και να μείνει εκεί μέχρι τον τερματισμό αφού αντιστάθηκε με επιτυχία στην επίθεση του Fabio Quartararo στους τελευταίους 10 γύρους.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο νικητής του αγώνα Francesco Bagnaia στους τελευταίους γύρους ήταν η αρκετή φθορά, είχε επιλέξει τη μαλακή γόμα, του πίσω ελαστικού ειδικά στην αριστερή πλευρά. Αντίθετα ο Fabio Quartararo που είχε επιλέξει τη μεσαία γόμα έδειχνε να μην έχει πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ταχύτητα και ψυχραιμία του αναβάτη της Ducati σημαντικό ρόλο στη νίκη του πιστεύουμε ότι έπαιξαν και η εκπληκτική εκκίνηση και η διαφορά που κατάφερε να κάνει από τους άλλους αναβάτες άλλα και η καθυστερημένη επίθεση του Fabio Quartararo που άργησε στην εκκίνηση και στη συνέχεια έμπλεξε σε μάχες, αρχικά με τον Martin και στη συνέχεια με τον Miler.

Βέβαια έχοντας δοκιμάσει με την ομάδα τον τρόπο λειτουργίας των μαλακών ελαστικών όταν είναι φθαρμένα, μπορούμε να πούμε για ένα τέλεια εκτελεσμένο σχέδιο, χωρίς σε κανένα σημείο να κάνει το παραμικρό λάθος!

Επόμενο άρθρο »

O Stefan Bradl πάνω στην νέα Honda του 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Είμαι χαρούμενος με την τέταρτη θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα