• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Shoei Neotec II Jaunt TC-5
Νέα άφιξη
Νέα Αγοράς 19/12/2021 - 00:48

Το εξαιρετικό κράνος της Ιαπωνικής φίρμας είναι ήδη εδώ με αισθητές βελτιώσεις και στόχο να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του προκάτοχου του και να εδραιωθεί στην κορυφή των επιλογών των πολυαρίθμων στη χώρα μας αναβατών που επιλέγουν ανοιγμένο κράνος.

Το Neotec II διαθέτει ένα επιθετικό και συμπαγές σχεδιασμό κελύφους, εξελιγμένο σε τούνελ όσων αφορά την αεροδυναμική του, το όποιο παράγεται σε τρία μεγέθη και σε νούμερα από XS-XXL ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή. Έχει εντελώς νέας σχεδίασης και κατασκευής μαξιλάρια που συμπεριλαμβάνουν το σύστημα “Noise Isolator” που εμποδίζει την είσοδο του αέρα ενώ παράλληλα καθιστά το κράνος πιο “ήσυχο” και ακόμη πιο άνετο.

Εξελιγμένος επίσης είναι ο μηχανισμός ανοίγματος από ανοξείδωτο ατσάλι με δυο ασφαλή σημεία κλειδώματος και διπλή ομολογκασιόν (FF&JET). Άξιο αναφοράς εκτός των άλλων είναι αφενός μεν το νέας σχεδίασης σπόιλερ στο πηγούνι (Aero Deflector) για μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς και το ότι το Neotec ΙΙ είναι έτοιμο να δεχθεί το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Sena SRL * (Shoei Rider Link) το όποιο η Sena έχει εξελίξει αποκλειστικά για τη Shoei και τοποθετείται στο εσωτερικό του κελύφους, χωρίς καμία προεξέχουσα μονάδα λειτουργίας.

O αερισμός του κράνους κινείται σε κορυφαία επίπεδα, η νέας γενιάς ζελατίνα και το διευρυμένο οπτικό πεδίο προσφέρουν μοναδική περιφεριακή ορατότητα ενώ η δεύτερη εσωτερική φιμέ προστατεύει τα μάτια του αναβατή από την ηλιακή ακτινοβολία.

5 χρόνια εγγύηση.

Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories

Κκαλλιρρόης  71 - 11743 Αθήνα

Τηλ.: 210-92 42 659  -  info@tzortzopoulos.gr
 

Επόμενο άρθρο »

Τεχνολογία TTX FLOW & DV της Öhlins για Motocross & Enduro

« Προηγούμενο άρθρο

Justin Bieber και Vespa, μια αναπάντεχη συνεργασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα