• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα βρίσκει φέτος ο Hayden με την Ducati
Στο θέμα της τελικής ταχύτητας ο Hayden εκδήλωσε την έκπληξή του για το πόσο ισχυρή ήταν η Honda του Dovizioso.
Νέα 23/04/2010 - 13:59

Πέρυσι ο Αμερικάνος οδηγός Nicky Hayden αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα όσον αφορά την προσαρμογή του στην νέα μοτοσυκλέτα και φυσικά το καινούργιο γκρουπ ανθρώπων που συνεργαζόταν.

 

Συνηθισμένος να βρίσκεται με τους πρωτοπόρους ξαφνικά κατέληξε στην τελευταία πεντάδα. Φέτος, τον είδαμε στο Qatar να κάνει μία εκπληκτική εμφάνιση και να μάχεται για μία θέση στο βάθρο, γεγονός που δείχνει ότι πλέον άρχισε να προσαρμόζεται με την Ducati και το επιτελείο της. 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ανάφερε ότι πλέον νιώθει πιο άνετα πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα. Είναι ελαφρώς καλύτερη η απόκριση του νέου κινητήρα στις χαμηλές στροφές και είναι ενισχυμένη η ροπή του, ενώ ελαφρώς έχει χάσει στα ψηλά.

 

Ωστόσο αυτό έγινε έπειτα από τη νέα διάταξη του στροφαλοφόρου που πλέον πέρασε από τον Screamer χρονισμό στον Big Bang. Προς το παρόν δεν ψάχνονται για μεγάλες αλλαγές πάνω στην μοτοσυκλέτα αλλά πάντα κοιτάζουν την λεπτομέρεια και φυσικά την αεροδυναμική για να κερδίσουν στην ευθεία. Στο θέμα της τελικής ταχύτητας ο Hayden εκδήλωσε την έκπληξή του για το πόσο ισχυρή ήταν η Honda του Dovizioso στο Qatar καθώς επίσης κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. 

 

Στο τέλος της συνέντευξή του αναφέρθηκε για την έξοδό του στην τελευταία στροφή της πίστας του Losail. “Για να είμαι ειλικρινής δεν έπαιρνα καλά αυτή την στροφή. Ήξερα όλο το Σαββατοκύριακο ότι δυσκολευόμουν με το σετάρισμα των ηλεκτρονικών και του traction control με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την δύναμη κάτω. Και ήξερα ότι είχα πρόβλημα εφόσον το είχαμε δει στο video και στα δεδομένα της τηλεμετρίας. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα άλλαζα τις σχέσεις στο κιβώτιο ώστε να είχα καλύτερη έξοδο στην συγκεκριμένη στροφή γιατί πραγματικά με ταλαιπωρούσε”.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Toseland για το Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Η TEAM 65 by Supersport Fans Club διοργανώνει ολοήμερο Track Day

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα