• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi – Bautista κολλημένοι στην Ισπανία
Λόγω της απεργίας των αεροελεγκτών
Νέα 04/05/2010 - 13:35

 

O Kevin Schwantz, προς τιμήν του οποίου δίνεται το σημερινό πάρτι στο Candy Bar South, στον Άγιο Κοσμά, ΔΕΝ θα έχει δίπλα του τους Loris Capirossi, Alvaro Bautista, τους οδηγούς της Rizla – Suzuki MotoGP Team, αφού οι δύο οδηγοί έμειναν σήμερα το μεσημέρι καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Ο λόγος είναι ότι λόγω της απεργίας των αεροελεγκτών - που είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους υπαλλήλους του ελληνικού κράτους – δεν μπορούσε κανείς να τους εξασφαλίσει ότι θα μπορούσαν την Τετάρτη να πετάξουν πίσω για την Μ. Βρετανία, όπου θα βρεθούν όλες οι ομάδες του MotoGP, για την παρουσίαση σε αυτές της νέας πίστας του Silverstone.

O εκπρόσωπος των οδηγών, μαζί με την βοηθό του, ήταν ήδη στην Ελλάδα και προσπάθησε να βρει μια λύση για να φύγουν, έστω λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυκτα σήμερα, αλλά δεν υπήρχε καμία πτήση που να εξασφαλίζει την παρουσία τους στο πάρτι και την απογείωσή τους πριν τις 12. Έτσι οι οδηγοί και η ομάδα, ανακοίνωσαν ότι θα βρουν μια ημερομηνία μέσα στο Σεπτέμβριο, κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά τον Αγώνα του Misano, για να έλθουν τότε και να γίνει αυτή η επαφή με το ελληνικό κοινό, κάτι το οποίο ήθελαν και οι δύο πάρα πολύ.

Με τη σειρά του το περιοδικό MOTOGP WORLD, ανακοίνωσε ότι οι προσκλήσεις που έχουν όλοι για το σημερινό πάρτι, που θα γίνει κανονικά με τον Kevin Schwantz, θα ισχύουν και για το πάρτι του Σεπτεμβρίου.

Ο Kevin Schwantz με τη σειρά του θα κάνει υπερωρίες και θα υπογράψει αυτόγραφα, για τρεις!

Επόμενο άρθρο »

Fiat Yamaha: Ο Rossi στοχεύει να τρέξει στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Οι πρώτες δοκιμές της χρονιάς

Χορηγοί