• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Daytona Best Electric Iris e 125 με κινητήρα 4,6 kW
Νέα Αγοράς 29/06/2023 - 00:10

DAYTONA BEST ELECTRIC IRIS e 125 - Η πρακτικότητα στην κορυφή

Το IRIS από την DAYTONA BEST ELECTRIC, προτάσσει τις χρηστικές αρετές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πλέον ελκυστικές εναλλακτικές στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooters.

Ο κινητήρας μέγιστης ισχύος 4.600W, πέρα από τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει, σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις και την κατανάλωση, διαθέτει και ένα δυναμικό χαρακτηριστικό που του χαρίζει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διάρκεια ζωής του. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ηλεκτρικών scooters που ακολουθούν την πεπατημένη των hub motors (κινητήρες τοποθετημένοι μέσα στον πίσω τροχό), ο κινητήρας του IRIS εδράζεται στο πλαίσιο και η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντικά μικρότερη καταπόνηση του κινητήρα από λακκούβες και εμπόδια που ταλαιπωρούν αναρτήσεις και τροχό.

Στον τομέα της πρακτικότητας, το IRIS προσφέρει σημαντικές ευκολίες στον αναβάτη του διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητά του. Ο μεγάλος χώρος πίσω από την ποδιά συνδυάζεται και με έναν ιδιαίτερα πρακτικό και αναδιπλούμενο γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στο είδος και το μέγεθος των αντικειμένων που θέλει να μεταφέρει ο ιδιοκτήτης του IRIS. Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη ανθεκτική και αλουμινένια σχάρα που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του scooter, το IRIS δίνει μια ολοκληρωμένη και "καθαρή" λύση για κάθε είδους μετακίνηση.

Στη "φαρέτρα" των χρηστικών δυνατοτήτων του συμπεριλαμβάνεται και η πρίζα κάτω ακριβώς από τη σέλα για τη φόρτιση της μπαταρίας απευθείας, σε περίπτωση που υπάρχει παροχή ρεύματος στο σημείο που είναι σταθμευμένο το IRIS, χωρίς να χρειάζεται να την αφαιρέσει ο αναβάτης. Η έξυπνη τοποθέτησή της, δημιουργεί και έναν αρκετά μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, για να φιλοξενηθεί ένα κράνος ή τα προσωπικά αντικείμενα του αναβάτη.

Το IRIS μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας και χωρίς εξετάσεις (υπό προϋποθέσεις*) και η τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.190€, η οποία διαμορφώνεται στα 2.419€ μετά τη βασική επιδότηση του προγράμματος "Κινούμαι ηλεκτρικά 2".

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://daytona-electric.gr/model/iris-e-125/

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

 

Επόμενο άρθρο »

"Ήξερες ότι" ενημερωτική καμπάνια για τα λιπαντικά

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ STUNT EVO2 AIRFLOW ΤΗΣ FIVE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα