• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε στην κλείδα ο Marco Bezzecchi της VR|46
Σε ρίσκο η συμμετοχή του στην Ινδονησία
Νέα 08/10/2023 - 17:21

“Επιτυχής ήταν η εγχείρηση για τον Marco Bezzecchi σήμερα το πρωί, ώστε να μειωθεί το κάταγμα στη δεξιά του κλείδα. Ο οδηγός της Mooney VR46 Racing Team έπεσε χθες στη συνηθισμένη προπόνηση που γίνεται στο Motor Ranch στην Tavullia.
Ο Marco πήγε στη μονάδα ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας στο νοσοκομείο UNIMORE, όπου η ομάδα του καθηγητή Porcellini πραγματοποίησε την επέμβαση για να περιορίσει την κάκωση. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο Marco θα ξεκινήσει την αποθεραπεία αμέσως: η επιστροφή του στην πίστα θα αξιολογηθεί τις επόμενες 48 ώρες”, λέει η λιτή ανακοίνωση της ομάδας.
Έτσι λοιπόν τίθεται σε ρίσκο τουλάχιστον η συμμετοχή του στην Ινδονησία, παρά το ότι στο παρελθόν έχουμε και την περίπτωση του Jorge Lorenzo που επανήλθε στη δράση μία μόλις ημέρα μετά από ανάλογη επέμβαση και μάλιστα τερμάτισε 5ος. 
Το επίπεδο δύναμης που απαιτεί η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας MotoGP έχει αυξηθεί αρκετά σε σχέση με το 2013 που έγινε η ηρωική προσπάθεια του Ισπανού, αλλά θα περιμένουμε την αντίδραση του “Bez” που φαίνεται ότι μπορεί να χάσει το τρένο της διεκδίκησης του φετινού Τίτλου.

Επόμενο άρθρο »

Η Ελληνική ομάδα στο Μotocross των Εθνών

« Προηγούμενο άρθρο

O Marco Bezzecchi τραυματίας στην προπόνηση στο Ράντσο VR|46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα