• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Honda Stylo 160 είναι το νέο μοντέρνο και κλασικό σκούτερ που θα συναρπάσει.
Νέα Αγοράς 12/02/2024 - 10:04

Με έναν κινητήρα 160 κ.εκ. και κλασική εμφάνιση, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Η μοντέρνα σειρά σκούτερ της Honda με τον κινητήρα του ADV 160 και του PCX 160, είναι για αυτούς που επιθυμούν κάτι με λίγη περισσότερη φινέτσα και η Honda θα ήθελε πολύ να ενδιαφέρει τους υποψήφιους αγοραστές το νέο Stylo 160.

Το νεότερο σκούτερ είναι γεμάτο με σύγχρονες ανέσεις, όπως φωτισμό LED, υποβοήθηση πέδησης με ABS και CBS, Honda Smart Key, υποδοχή USB για φόρτιση του smartphone εν κινήσει και καθαρή ψηφιακή οθόνη. Ταυτόχρονα, παραιτείται από τις υπερσύγχρονες (αλλά κάπως ήπιες) στιλιστικές γραμμές του PCX 160. Επίσης, απορρίπτει τη δυνατότητα για περιπέτεια του ADV 160, γιατί δεν πρόκειται να ενταχθεί σε αυτήν την κατηγορία. Αντίθετα, αυτό που είναι το Stylo 160 είναι ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του: το στυλ.

Με το Stylo 160, όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Οι καθρέφτες που ταιριάζουν με το χρώμα συνδυάζονται με την επιλογή των έξι χρωμάτων που είναι διαθέσιμα: Royal Green, Royal Matte White, Royal Matte Black, Glam Red, Glam Black ή Glam Beige. Οι χρωματισμοί της σέλας, του πατώματος και των grips αλλάζουν επίσης ανάλογα με το χρώμα του Stylo 160 που θα επιλεγεί.

Τα Royal χρώματα συνδυάζονται με καφέ σέλες, επενδύσεις πατωμάτων και grips που ταιριάζουν πραγματικά στο σύνολό τους. Ασημί ματ ρίγες και πρόσθετες πινελιές ολοκληρώνουν την εμφάνιση και της δίνουν ένα αριστοκρατικό φινίρισμα. Οι ζάντες 12 ιντσών σε σκούρο χάλκινο χρώμα ταιριάζουν και αυτές στα υπόλοιπα χρώματα. Αν αντί γι' αυτές τις εκδόσεις, γίνει η επιλογή των χρωματικών αποχρώσεων Glam, τότε η εμφάνιση τείνει να δείχνει περισσότερο προς το μοντέρνο άκρο της γκάμας του «μοντέρνου κλασικού». Η σέλα, το πάτωμα, η πίσω λαβή στήριξης και τα grips είναι όλα μαύρα. Το ίδιο και οι τροχοί, κάτι που ίσως είναι χρήσιμο καθώς δεν φαίνεται η σκόνη των φρένων αν δεν καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τόσο οι Royal όσο και οι Glam εκδόσεις έχουν πλήρως μαύρες, κρυφές εξατμίσεις, τοποθετημένες χαμηλά στη δεξιά πλευρά του σκούτερ. Τα στεφάνια των προβολέων και οι λεβιέδες είναι ασημί, ολοκληρώνοντας την συνολική εικόνα που δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα μέχρι στιγμής για το Honda Stylo 160 υπάρχει μόνο για την αγορά της Ινδονησίας, αλλά φαίνεται πολύ πιθανό να φτάσει σε άλλες αγορές της Ασίας (και πιθανώς της Ευρώπης με τελευταία την αγορά των ΗΠΑ) σε λίγους μήνες. Σε αντίθεση με ορισμένες από τις περιορισμένες εκδόσεις της Thai Honda για μία μόνο αγορά, το Stylo 160 είναι ξεκάθαρα ένα νέο μοντέλο με αποστολή να κερδίσει στην κατηγορία των σκούτερ σε πολλές περιοχές για το 2024. Η τιμολόγηση στην Ινδονησία ισοδυναμεί με περίπου 1,650 € από τις 7 Φεβρουαρίου του 2024. Για τους υπόλοιπους από εμάς που βρισκόμαστε σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, δυστυχώς θα πρέπει απλώς να περιμένουμε τη σειρά μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Kayaba στην Ελλάδα από την eXTra Products

« Προηγούμενο άρθρο

Διεθνείς συνεδρίες Οδικής Ασφάλειας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα