• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΕΛ.ΑΣ. παρέλαβε 44 νέες Suzuki V-Strom 650
Νέα Αγοράς 15/02/2024 - 03:08

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, παρελήφθησαν σήμερα 44 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού, οι οποίες εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών.»

Επόμενο άρθρο »

Bosch eBike Systems: Η οθόνη μπορεί πλέον να σκεφτεί μόνη της

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Top 20 μοτοσυκλέτες σε πωλήσεις μέσα στο 2023

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ