• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα κυκλοφορήσει τελικά η Husqvarna μία Vitpilen ή Svartpilen 901;
Νέα Αγοράς 28/02/2024 - 20:44

Εδώ και αρκετό καιρό, οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών μαζικής αγοράς έχουν συνήθως ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλους τους τομείς, και αυτό είναι το εξής: Εάν πρόκειται να δαπανηθούν πόροι για Έρευνα και Εξέλιξη για να δημιουργηθεί μια νέα μονάδα παραγωγής, καλύτερα το νέο μοντέλο να είναι η καρδιά πολλών οχημάτων.

Όταν η Husqvarna κυκλοφόρησε τελικά τη Norden 901 στον κόσμο ως μοντέλο του 2022, μέχρι εκείνο το σημείο, δεν ήταν θέμα αν θα κυκλοφορήσει όπως τόσα πολλά πράγματα, αλλά το θέμα ήταν περισσότερο για το πότε. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες και οι φήμες κάθε λογής στροβιλίζονταν εδώ και χρόνια. Οι φήμες προκύπτουν συνεχώς, αλλά συνήθως εξαφανίζονται αρκετά γρήγορα αν δεν υπάρχει ουσία πίσω από αυτές. Αυτό δεν συνέβη με τη Norden.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον ότι η Norden παραμένει μόνη της στην κατηγορία της Husqvarna 901 μέχρι σήμερα. Ενώ είναι αλήθεια ότι η Norden 901 μοιράζεται μια καρδιά με μερικά από τα αδέρφια της KTM 890 κάτω από την ομπρέλα της Pierer, εξακολουθεί να φαίνεται λίγο περίεργο ότι δεν έχει μία ακόμα τουλάχιστον 901. Εξάλλου, βλέπουμε κατασκοπευτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν περισσότερες από μία μοτοσυκλέτες 901 σε δοκιμές τουλάχιστον από το 2019.

Προφανώς, η Husqvarna πρέπει να το σκέφτεται, γιατί κυκλοφόρησε και ένα βίντεο. Το σύντομο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, που δημοσιεύτηκε τόσο στους λογαριασμούς Instagram όσο και στο Facebook της Husqvarna, απεικονίζει αυτό που φαίνεται να είναι ένα νέο μοντέλο 901 τροποποιημένο για αγώνες πάγου. Υπάρχουν πολλές υπέροχες κοντινές λήψεις των ελαστικών με καρφιά στον πάγο, με ήχο από τα καρφιά που βυθίζονται στον πάγο και με μια ποιότητα ήχου που είναι αρκετά καθαρή για να προκαλεί ρίγη. Ο ήχος του κινητήρα ακούγεται μερικές φορές, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό το βίντεο είναι απλώς ένα teaser. Κρίνοντας τις λήψεις που βλέπουμε σε αυτό το teaser σε σχέση με τα μοντέλα Svartpilen και Vitpilen του 2024 μικρού κυβισμού που έχουν αναβαθμιστεί πρόσφατα, φαίνεται πιο πολύ να μοιάζει με ένα Svartpilen. Όχι εντελώς όμως, γιατί η εξάτμιση βρίσκεται σε πιο ψηλή βάση και αυτό είναι σαφώς μια αλλαγή που αφήνει την απορία για το πιο μοντέλο είναι.

Τα δύο μοντέλα βγαίνουν συνήθως μαζί και το ζήτημα είναι να έρθει αυτή η στιγμή που θα δούμε έστω ένα από αυτά να παρουσιαστεί επίσημα.

Επόμενο άρθρο »

Η Mash κυκλοφορεί το νέο B-Side με εκπληκτική εμφάνιση

« Προηγούμενο άρθρο

BIRTH OF THE BEAST 4.0: Περήφανη η KTM για τη νέα μοτοσυκλέτα της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα