• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απελευθερώνοντας τον εσωτερικό «χούλιγκαν» με την Limited Edition Indian FTR x RSD
Νέα Αγοράς 04/03/2024 - 11:40

Συνδυάζοντας ό,τι αγαπάμε στην FTR R Carbon και προσθέτοντας χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τον οδηγό αγώνων Roland Sands μαζί με aftermarket εξαρτήματα, το αποτέλεσμα είναι άκρος εντυπωσιακό.

Όταν δύο κορυφαίες εταιρείες ενώνονται για να φτιάξουν μια περιορισμένης έκδοσης μοτοσυκλέτα, το αποτέλεσμα είναι εγγενώς ωραίο. Αλλά όταν οι μάρκες είναι η Indian Motorcycles και η Roland Sands Design - RSD, το να το αποκαλούμε το αποτέλεσμα απλά ωραίο μπορεί να υποβαθμίζει τη συνεργασία.

Πριν από λίγο καιρό, η Indian Motorcycles πλησίασε τον Roland Sands με την εταιρία του, για να συνεργαστεί σε μια περιορισμένης έκδοσης FTR x RSD Super Hooligan. Όταν σκεφτόμαστε τους αγώνες flat-track τις ρίζες από τις οποίες γεννήθηκε η FTR Super Hooligan, είναι ξεκάθαρο, ότι ο κλασικός εξοπλισμός που φέρνει στο τραπέζι η Roland Sands ταιριάζει απόλυτα.

Αν θέλετε να πάρετε μέχρι και τα γάντια σας σε περιορισμένη έκδοση FTR X RSD Super Hooligan, καλύτερα να είστε γρήγοροι γιατί βγάζουν μόνο 300 μονάδες.

Η FTR x RSD Super Hooligan έχει μαύρο μεταλλικό χρώμα με αυθεντικά αγωνιστικά γραφικά Super Hooligan, τα οποία έρχονται σε όμορφη αντίθεση με το κλασικό Ινδικό κόκκινο πλαίσιο της μοτοσυκλέτας και κόκκινους τροχούς με χρυσές αποχρώσεις σε ορισμένα τμήματα.

Ακόμη και από μακριά, δεν μπορούμε να κάνουμε λάθος ότι είναι μία κανονική FTR R Carbon, χάρη στο λογότυπο Νο. 1 της Indian Motorcycle Racing στις μπροστινές και πλαϊνές πινακίδες. Καθώς πλησιάζουμε, θα δούμε όλα τα λογότυπα των χορηγών της αγωνιστικής ομάδας στο κάλυμμα της σέλας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αυθεντικότητας. Όποιος έχει την τύχη να αποκτήσει μία FTR x RSD Super Hooligan μπορεί να αποφασίσει πόσο μακριά θέλει να φτάσει την εμπνευσμένη από τον αγώνα εμφάνιση. Έρχεται με πρόσθετα γραφικά για το κάλυμμα του ψυγείου, το μπροστινό φτερό και τα μπροστινά πιρούνια που μπορεί να εφαρμόσει ο ιδιοκτήτης κατά την κρίση του.

«Ο όρος -χούλιγκαν- έχει αποκτήσει μια εντελώς νέα σημασία στον κόσμο των μοτοσυκλετών, που χαρακτηρίζεται από μια επαναστατική, ατρόμητη στάση που δίνει τη διασκέδαση σε μια μοτοσυκλέτα πάνω από όλα, και αυτό είναι το νόημα της νέας FTR», δήλωσε ο Aaron. Jax, αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle.

«Ο Roland Sands άνοιξε αυτό το μονοπάτι και έχτισε την επωνυμία RSD γύρω από τον τρόπο ζωής των χούλιγκαν. Από τους γύρους μέσα σε χωμάτινες οβάλ πίστες, με μεσαίου μεγέθους μοτοσυκλέτες, μέχρι τους σημερινούς αγώνες στην κατηγορία MotoAmerica, το ήθος της οδήγησης χούλιγκαν δεν έχει αλλάξει». Όπως αναφέρθηκε, μόνο 300 μοτοσυκλέτες FTR x RSD Super Hooligan θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως και κάθε μοντέλο αριθμείται ξεχωριστά με μια αναμνηστική κονσόλα στο ντεπόζιτο.

Παρατηρώντας ότι η FTR x RSD Super Hooligan βασίζεται στην FTR R Carbon αλλά με μερικές βασικές διαφορές εκτός από την αισθητική. Το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης συνοδεύεται με εξάτμιση Akrapovič και προστατευτικό κάλυμμα. Διαθέτει επίσης καπάκι λαδιού, καπάκι ψυγείου και αντίβαρα στο τιμόνι από την Gilles Tooling.

Τα νέα εξαρτήματα προσθέτουν στο φινίρισμα της μοτοσυκλέτας και αφαιρούν από το συνολικό βάρος της, καθώς η FTR x RSD ζυγίζει 27 κιλά λιγότερο από τη στάνταρ FTR R Carbon. Έτσι, η αρχική τιμή των 21,500 € της FTR x RSD Super Hooligan, είναι σημαντικά αυξημένη για την απόκτηση μίας περιορισμένης έκδοσης μοτοσυκλέτας.

 

Επόμενο άρθρο »

Το νέο Avvenire Tectus είναι ένα σκούτερ 3x3 για χρήση εκτός δρόμου!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Hellas Transalp Club μας καλεί αύριο για καλό σκοπό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα