• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TIME FOR SUNRIDE - Καλοκαιρινές προσφορές Aprilia και Moto Guzzi
Νέα Αγοράς 04/07/2024 - 23:12

Η Aprilia και η Moto Guzzi ανακοίνωσαν το ευέλικτο πρόγραμμα καλοκαιρινών προσφορών TIME FOR SUNRIDE που περιλαμβάνει σημαντικά μοντέλα των δυο κορυφαίων Ιταλικών μαρκών.


Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά της σεζόν των μοτοσυκλετών και αγκαλιάζουμε αυτή την αγαπημένη εποχή για οδήγηση με πλούσια προνόμια που δίνουν σε κάθε παθιασμένο μοτοσυκλετιστή την ευκαιρία να ανέβει στη σέλα των νέων μοντέλων των δύο ιταλικών μαρκών και να ανακαλύψει τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα που προσφέρονται σε όλες τις μοτοσυκλέτες της γκάμας Aprilia και Moto Guzzi.

 

Για την APRILIA, το αστέρι είναι φυσικά η τελευταία προσθήκη στη σπορ οικογένεια RS: εύκολη και διασκεδαστική, η νέα RS 457 εισβάλλει στην κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού που μπορούν να οδηγηθούν με άδεια A2 με ένα μοναδικό συνδυασμό ελαφρότητας, ισχύος και ευκολίας οδήγησης, διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ισχύος/βάρους στην κατηγορία της.

Aprilia RS 457
Aprilia RS 457

Μία πραγματική σπορ μοτοσυκλέτα, σε καθαρό στυλ RS, ένα νέο τεχνολογικό και στυλιστικό σημείο αναφοράς για νεαρούς μοτοσυκλετιστές, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 7.199 €. 

Μάλιστα, χάρη στην ειδική φόρμουλα με DreamRide Now, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την Aprilia RS 457 με βολικές χαμηλές δόσεις από 105€/μήνα και μετά από 3 χρόνια να αποφασίσετε αν θα την κρατήσετε, θα την αντικαταστήσετε ή θα την επιστρέψετε.

Επιπλέον η Aprilia προσφέρει αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν για ολόκληρο τον Ιούλιο στις μοτοσυκλέτες της γκάμας! 

Η Aprilia Tuareg η δικύλινδρη adventure που κέρδισε το Africa Eco Race προσφέρεται τώρα με όφελος 500 €, στα τρία εντυπωσιακά χρώματα του 2024 - το υποβλητικό Dakar Podium, το Atreides Black και το Canyon Sand – και με όφελος 1.000 € στα χρώματα του 2023.

Aprilia Tuareg
Aprilia Tuareg

Επίσης με όφελος 500€ προσφέρονται και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 660 (RS και Tuono)

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα - που φτάνουν έως τα 1.000 € - και τις εξειδικευμένες λύσεις χρηματοδότησης DreamRide για τις ασυναγώνιστες Tuono V4 και RSV4, και τη σειρά μοτοσυκλετών 125cc.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Aprilia: https://www.aprilia.com/gr_EL/promotions/


Η γκάμα MOTO GUZZI σας προσκαλεί στο όνομα του ταξιδιού και της περιπέτειας, με τη νέα και πολυαναμενόμενη Moto Guzzi Stelvio διαθέσιμη για test-ride.

Η on-off της μάρκας του αετού, που γεννήθηκε στην πιο προηγμένη τεχνική βάση της Moto Guzzi και βρίσκεται στην κορυφή για τις επιδόσεις του δικύλινδρου compact block και για τις καινοτόμες τεχνολογίες που στοχεύουν στην οδηγική απόλαυση και ασφάλεια, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 16.499€ και 17.299€ για την έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα υποβοήθησης οδήγησης PFF Rider Assistance Solution.

Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να την αποκτήσετε με δόσεις από 264€/μήνα, με το DreamRide Now, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να γνωρίζετε από την αρχή την Εγγυημένη Μελλοντική Αξία που θα έχει η μοτοσυκλέτα σας στο τέλος της χρηματοδότησης.

Τα ενδιαφέρον στρέφεται επίσης στα μοντέλα της νέας γκάμας V85: της συναρπαστικής και εμβληματικής travel enduro: οι εκδόσεις V85 Strada, V85 TT και V85 TT Travel, προσφέρουν μια μοναδική γκάμα προτάσεων για όλους τους μοτοσυκλετιστές που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν για συναρπαστικούς προορισμούς.

Για όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, προσφέρονται επίσης αποκλειστικά προνόμια έως 1.000 € και αποκλειστικές λύσεις χρηματοδότησης για τη roadster V100 Mandello και τα μοντέλα της σειράς V7.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Moto Guzzi: https://www.aprilia.com/gr_EL/promotions/

« Προηγούμενο άρθρο

KOVE TEST RIDE EXPERIENCE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα