• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο των BMU και Alpe Adria ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος - Dinos31 στο Brno
Νέα 07/07/2024 - 12:53

 

Για 2η χρονιά στην πίστα Brno ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος - Dinos31 για τον 5ο και 6ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU. Στην μοναδική κατατακτήρια δοκιμή όπου έγινε πριν τον 5ο αγώνα, ο Μαυρόπουλος δεν κατάφερε να μειώσει τον προσωπικό του χρόνο καθώς παρουσιάστηκε μια βλάβη στο μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από την 4η θέση στη σχάρα εκκίνησης.

Στον Αγώνα του Σαββάτου, ενώ ξεκίνησε δυναμικά στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να κρατήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό ώστε να μην ρισκάρει τη θέση του και να ολοκληρώσει τον αγώνα καταφέρνοντας να τερματίσει στη 2η θέση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα - BMU, και την 3η θέση στο Alpe Adria - γενικής κατάταξης. 

Ο ίδιος δήλωσε: 

“Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας στον οποίο μέχρι τον 6ο γύρο δίναμε μάχη για τη 2η θέση γενικής - 1η για το BMU ύστερα από τον οποίο είχα κάποια προβλήματα με το μπροστινό, με αποτέλεσμα να γλιστράω, οπότε σκέφτηκα ότι είναι προτιμότερο να κρατήσω τη 3η θέση γενικής - 2η για το BMU από το να ρισκάρω να χάσω θέσεις και βαθμολογία. Προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα 6ο του Βαλκανικού πρωταθλήματος - BMU ελπίζοντας να μην αντιμετωπίσω πάλι κάποιο πρόβλημα.”

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: 

@arpacademy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα