• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλο καλωσόρισμα της Pertamina Enduro VR46 στην Ινδονησία
Αγώνες 27/09/2024 - 13:12

Η ημέρες των Μέσων Ενημέρωσης συνεχίζονται για τον Marco Bezzecchi και τον Fabio Di Giannantonio με την οικογένεια Pertamina Lubricants, από την παρέλαση στη Mataram με τους αναβάτες του MotoGP, μέχρι τα αποκαλυπτήρια των νέων χρωμάτων της Ομάδας αφιερωμένα στη σημαία της Ινδονησίας για τον Αγώνα της Κυριακής

Πρώτες ώρες στην Ινδονησία για την Pertamina Enduro VR46 Racing Team και ένα πραγματικά ξεχωριστό καλωσόρισμα. Οι Marco Bezzecchi και Fabio Di Giannantonio μετά την υποδοχή τους χθες από τους ντόπιους οπαδούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο Lombok μεταβήκανε στη Mataram όπου συμμετείχαν στην παρέλαση αναβατών MotoGP στο κέντρο της πόλης. Ένα πραγματικά θερμό καλωσόρισμα με χιλιάδες θαυμαστές να ακολουθούν το κομβόι των αναβατών.

Ενθουσιασμός και αδρεναλίνη και σήμερα στο σιρκουί με τη συνάντηση με όλη την οικογένεια της Pertamina Lubricants για τα αποκαλυπτήρια των νέων χρωμάτων των μοτοσυκλετών και των στολών με τους Marco και Fabio να τα έχουν διαθέσιμα την Κυριακή για το GP. Δύο οριζόντιες μονόχρωμες ρίγες ίσου μεγέθους - κόκκινο και λευκό - θα χρωματίσουν τις Ducati Desmosedici GP για να τιμήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνεργασία μεταξύ της Ομάδας της Tavullia και της Ινδονησιακής εταιρείας. Μια αγκαλιά σε ολόκληρη την κοινότητα των θαυμαστών και των ενθουσιωδών που στηρίζουν την Ομάδα με τόση στοργή και σεβασμό από την Ινδονησία.

Alessio Salucci, Team Director Pertamina Enduro VR46 Racing Team

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ως Ομάδα μπορέσαμε να τιμήσουμε τη συνεργασία μας με την Pertamina Lubricants με αυτό το ιδιαίτερο φέρινγκ στα χρώματα της Ινδονησίας. Αυτό έγινε ο τρίτο μας GP εντός έδρας: μας υποδέχτηκαν με έναν εξαιρετικό τρόπο, με πραγματικά απίστευτη στοργή και σεβασμό. Μάλιστα, μας ζήτησαν να προσθέσουμε την κίτρινη ρίγα νέον που εκτείνεται σε όλο το μήκος της μοτοσυκλέτας στο αρχικό σχέδιο, συμβολίζοντας την πολύτιμη σχέση μεταξύ της VR46 και αυτής της χώρας. Μπορούμε μόνο να είμαστε περήφανοι για το πώς εργαζόμαστε μαζί σε αυτό το έργο για να επιτύχουμε όλο και πιο φιλόδοξα αποτελέσματα».

Werry Prayogi, Πρόεδρος PT Pertamina Lubricant

«Ανυπομονούμε να δούμε την Ομάδα να διαγωνίζεται στον εντός έδρας Αγώνα μας με τα νέα χρώματα, τα οποία θα επιδείξουν τον ενθουσιασμό και το πάθος της Ινδονησίας στον κόσμο. Καλώ όλους τους οπαδούς του MotoGP στην Ινδονησία να υποστηρίξουν την Pertamina Enduro VR46 Racing Team και να γιορτάσουν την κοινή μας υπερηφάνεια. Ας ενώσουμε, ας υψώσουμε τις φωνές μας και ας μετατρέψουμε κάθε Αγώνα σε μια γιορτή της Ινδονησιακής υπερηφάνειας»!

« Προηγούμενο άρθρο

36 Έθνη προσκλήθηκαν στην Ισπανία για την Επιλογή Κυπέλλου Rookies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα