• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati κατακτά δεύτερο συνεχόμενο τίτλο Κατασκευαστών WorldSSP
Αγώνες 12/10/2024 - 21:27

Η Ducati επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κυριαρχία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport FIM κατακτώντας τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο Κατασκευαστών το 2024. Αυτό το επίτευγμα έρχεται ως απόδειξη της σταθερής αριστείας της Ducati.

Η σεζόν του 2024 ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Ducati, με τη μάρκα να εξασφαλίζει συνολικά 18 νίκες σε Αγώνες σε διάφορους Γύρους. Η κυριαρχία της Ducati το 2024 οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις των αναβατών της, οι οποίοι έδιναν σταθερά κρίσιμα αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας τελικά τον Τίτλο Κατασκευαστών.

Ο Adrian Huertas (Aruba.it Racing – Ducati) ήταν επικεφαλής με 10 νίκες, ενώ ο Yari Montella (Barni Spark Racing Team) συνέβαλε με 8 νίκες. Βασικό ρόλο έπαιξε και ο Niki Tuuli (EAB Racing Team) με σημαντική νίκη στο Magny-Cours. Οι συλλογικές προσπάθειές τους και η σταθερή τους αριστεία σε όλη τη σεζόν ήταν καθοριστικής σημασίας για τον θρίαμβο της Ducati.

Καθώς η Ducati γιορτάζει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο Κατασκευαστών WorldSSP, αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της μάρκας για αριστεία και τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας. Κοιτάζοντας μπροστά, η Ducati παραμένει επικεντρωμένη στη διατήρηση της νικητήριας κληρονομιάς της το 2025.

Luigi Dall'Igna (Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse):

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που γιορτάζουμε τη νίκη του δεύτερου τίτλου Κατασκευαστών WorldSSP, μια νίκη που ακολουθεί τον έκτο μας τίτλο στο MotoGP στο Misano στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση και την αφοσίωση των ανδρών και των γυναικών της Ducati Corse. Ευχαριστώ όλους αυτούς, καθώς και τις ομάδες και τους αναβάτες που βοήθησαν να φτάσει η Panigale V2 στην κορυφή του κόσμου».

 

Επόμενο άρθρο »

1ος Αγώνας WorldSBK: Ο Razgatlioglu πλησιάζει το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

WorldWCR: Η Carrasco επεκτείνει το προβάδισμά της στο πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα