• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Desmo 450 MX κερδίζει τον πρώτο τίτλο Motocross της Ducati με τον Alessandro Lupino
Στο ντεμπούτο της στο Ιταλικό πρωτάθλημα MX1
Νέα Αγοράς 14/10/2024 - 19:07

 Μετά από μια συναρπαστική σεζόν που ξεκίνησε με νίκη, ο Alessandro Lupino, επίσημος αναβάτης της Ducati Corse, κέρδισε το Ιταλικό πρωτάθλημα Motocross MX1 στον τελευταίο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Arco di Trento.

Η Ducati Desmo 450 MX θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία σε επιλεγμένους επίσημους συνεργάτες της Ducati από τις αρχές του 2025, με προγραμματισμένη παράδοση από τον Ιούνιο.

Στην Pietramurata, ο Lupino χρειαζόταν μόνο μια τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος του αγώνα για να κερδίσει τον Ιταλικό τίτλο, και το κατάφερε, εξασφαλίζοντας τον ένατο τίτλο πρωταθλητή Ιταλίας.

Στη συνέχεια, ο αναβάτης της Ducati τερμάτισε το δεύτερο σκέλος του αγώνα στην τρίτη θέση, ένα αποτέλεσμα που του χάρισε επίσης την τρίτη θέση του αγώνα.

Alessandro Lupino: «Στον πρώτο αγώνα στη Μάντοβα δεν ήξερα τι να περιμένω από αυτή τη σεζόν, γιατί η Desmo450 MX ήταν μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο, κάναμε μεγάλες βελτιώσεις, όλοι δούλεψαν σκληρά και μπόρεσα να δω τη σοβαρότητα και τη προσήλωση της Ducati.  Από την πλευρά μου ως αναβάτης έδωσα το 100% και έμαθα και μια νέα δουλειά, αυτή του test rider. Φέραμε τον ιταλικό τίτλο στη χρονιά του ντεμπούτου μας και αυτό απείχε πολύ από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τα εύσημα πάνε σε όλη την ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και στην παρέα, γιατί πραγματικά έκαναν εξαιρετική δουλειά! Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι να βλέπω το πάθος που βάζουν όλοι σε αυτό: ένα πάθος που διασφαλίζει ότι η δουλειά βγαίνει πάντα καλά. Θέλω να συγχαρώ όλους: στη Ducati βρήκα οικογένεια και φέτος ήταν ξεχωριστή για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου». 

Τώρα που τελείωσε το Ιταλικό πρωτάθλημα, η ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας θα συνεχιστεί όλο τον χειμώνα στο Borgo Panigale με τις πρώτες δοκιμές από τον Jeremy Seewer, επίσημος αναβάτης της Ducati για το 2025 MXGP (ο οποίος θα υποστηρίζεται από δεύτερο αναβάτη) και στη συνέχεια τις πρώτες δοκιμές του το μοντέλο 250cc θα ξεκινήσει επίσης με τους Lupino και Cairoli.  

Η μοτοσυκλέτα για την κατηγορία MX2 θα κάνει το ντεμπούτο της στο τοπικό πρωτάθλημα του 2025 με την ίδια προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε για την 450, ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας στους αγώνες και στη συνέχεια στην παραγωγή το 2026. 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο Piaggio MP3 310 και 310 Sport

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Multistrada V2 και V2S με όφελος 1.500€

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα