• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
17ος Αγώνας - GP Αυστραλίας (Philip island)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Fabio Di Giannantonio θα χειρουργηθεί μετά το GP της Ταϊλάνδης
Αγώνες 17/10/2024 - 12:54

Μετά από μια σειρά ιατρικών ελέγχων, ο αναβάτης της Pertamina Enduro VR46 Racing Team θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά τον Αγώνα στη Buriram για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο και να προετοιμαστεί καλύτερα για τη σεζόν του 2025

Ο Fabio Di Giannantonio θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά το GP της Ταϊλάνδης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο. Μαζί με την Pertamina Enduro VR46 Racing Team και την ιατρική ομάδα, ο Fabio θα πάει στη Ρώμη, όπου ο καθηγητής Alessandro Castagna θα τον χειρουργήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί μετά τον Αγώνας στη Buriram.

Μετά από μια σειρά ιατρικών ελέγχων και γνωματεύσεων, για να προετοιμαστεί καλύτερα πριν την έναρξη της σεζόν του 2025 και να αφιερωθεί όλος ο απαραίτητος χρόνος για τη σωματική αποκατάσταση, ο καθηγητής θα χειρουργήσει τον αριστερό ώμο με την εξάρθρωση που είχε στην πολύ άσχημη πτώση που ο Fabio είχε την Παρασκευής στο GP της Αυστρίας (στις 16 Αυγούστου).

Οι χρόνοι αποκατάστασης πρέπει να αξιολογηθούν, αλλά ο Fabio δεν θα παρευρεθεί στους τελευταίους Αγώνες της τρέχουσας σεζόν (GP Μαλαισίας και GP Βαλένθια).

ALESSIO SALUCCI, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Από τη μια πλευρά, ως Ομάδα, λυπάμαι πραγματικά που πρέπει να πω αυτά τα νέα, γιατί ξέρω πόση προσπάθεια έχει καταβάλει ο Fabio αυτούς τους τελευταίους μήνες μετά την πτώση. Δεν ήταν εύκολο, αλλά πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό. Αυτή η απόφαση δεν έρχεται τυχαία, θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τη Βαλένθια, αλλά αυτό θα σήμαινε την αναβολή της χειρουργικής επέμβασης μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δεν θα είχε αρκετό χρόνο για να βελτιστοποιήσει την αποθεραπεία και την αποκατάσταση και αυτό σίγουρα θα είχε επηρεάσει τη φυσική του κατάσταση ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν. Είναι μια απόφαση που μοιραζόμαστε πλήρως με τον Fabio, όλο το ιατρικό προσωπικό, τον καθηγητή Castagna και επίσης τους συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν σε αυτό το έργο».

FABIO DI GIANNANTONIO - 49

«Θα ήθελα να αγωνιστώ μέχρι τη Βαλένθια, να κλείσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την ομάδα και μετά να αφιερώσω όλο τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθώ με τη χειρουργική επέμβαση, την αποθεραπεία και την αποκατάσταση. Δυστυχώς, όμως, το ημερολόγιο είναι πραγματικά απαιτητικό, το χειμερινό διάλειμμα είναι τόσο σύντομο και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να μην φτάσουμε στην κορυφή της φυσικής κατάστασης στην αρχή του 2025. Μαζί με την ομάδα, το ιατρικό επιτελείο και τον καθηγητή Castagna, αξιολογήσαμε την εβδομάδα μετά το GP της Ταϊλάνδης που είναι το μέγιστο όριο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη χειρουργική επέμβαση ώμου. Το σκέφτηκα πολύ καιρό, γιατί ήταν σημαντικό για μένα να δώσω τα πάντα μέχρι τον τελευταίο Αγώνα για να ανταποδώσω σε όλους τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδωσαν σε αυτό το 2024, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτή η απόφαση θα είναι πολύ σημαντική για εμένα μελλοντικά».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Miller και ο Mir μαζί με τον Doohan στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP™ φτάνει στην Αυστραλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα