• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Ισπανικό GP (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος για μισό δευτερόλεπτο ο Marc Marquez
Νέα 13/04/2025 - 16:09

Οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν την Κυριακή το πρωί στην πίστα του Lusail στο Qatar για το ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας, την τελευταία περίοδο δοκιμών πριν από το 4ο Grand Prix της σεζόν του 2025. 

Η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλότερη σε σχέση με τις θερμοκρασίες που θα αντιμετωπίσουν οι αναβάτες λίγο αργότερα, όμως και σε αυτές τις συνθήκες ο Marc Marquez ήταν και πάλι ταχύτατος, με τον τελευταίο του γύρο να ολοκληρώνεται σε 1:52.644, 538 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Maverick Viñales και τον Jorge Martin που συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα. 

Μάλιστα ο Marquez πέτυχε αυτή την επίδοση με ένα μεσαίο πίσω ελαστικό που είχε ήδη συμπληρώσει 18 γύρους! 

Ο Pedro Acosta έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Ισπανό να χάνει πολλές θέσεις χθες λόγω της επιλογής του μαλακού πίσω ελαστικού, ενώ την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Ai Ogura

Έκτος ήταν ο Francesco Bagnaia, που μαζί με τον Fermin Aldeguer ήταν οι μόνοι αναβάτες που πειραματίστηκαν με ένα μαλακό πίσω ελαστικό στο ζέσταμα. 

Ακολούθησαν οι Johann Zarco, Fabio Di Giannantonio, με τον Aldeguer να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμη η Yamaha με την Ténéré για το Carta Rallye

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 2020;
  • ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ 3ης ΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ