• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Kατατακτήριες GP125: Márquez και πάλι
Σπάει τα ρεκόρ ο 17χρονος Ισπανός
Νέα 18/07/2010 - 01:05

 

Ο Marc Márquez έχει βαλθεί να διαλύσει το συναγωνισμό σε μια κατηγορία που μέχρι τώρα ήταν φημισμένη για αυτό το στοιχείο. Όταν όμως ο κάτοχος της pole position είναι 0.543 του δευτερολέπτου μπροστά από τον 2ο, τότε μόνο μια βροχή μπορεί να σώσει τους υπόλοιπους. Ο οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport σημείωσε 1’26.053 που θα τον έφερνε στην 10η θέση της Moto2, μπροστά από 31 οδηγούς με μοτοσυκλέτες σχεδόν τρεις φορές δυνατότερες!

Ο χρόνος αυτός διέλυσε κατά 0.786 του δευτερολέπτου το ρεκόρ του Gabor Talmacsi που είχε σημειωθεί το 2007.

 

Ο μεγάλος αντίπαλος του 17χρονου Ισπανού, ο συμπατριώτης του Pol Espargaró, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, έδωσε τη μάχη του και «κατέβηκε» και αυτός κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ. Τελικά έμεινε 0.543 πίσω.

Ο Bradley Smith (Bancaja Aspar) απέχει 1.325 από τον Márquez και με τον Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo) φαίνεται ότι θα δώσουν τη μάχη για την 3η θέση.

Στη 2η σειρά της εκκίνησης οι Randy Krummenacher (Stipa-Molenaar Racing), Efrén Vázquez (Tuenti Racing), Tomoyoshi Koyama (Racing Team Germany) και Johann Zarco (WTR San Marino Team). Τη δεκάδα έκελισαν οι Esteve Rabat (Blusens-STX) και Danny Webb (Andalucia Cajasol), ενώ ο τραυματίας Nico Terol γύρισε στην ισπανία, αφού η δοκιμές έδειξαν ότι δεν μπορεί να τρέξει μετά την πτώση του στην Βαρκελώνη.

Επόμενο άρθρο »

Ο Σάκης Συνιώρης στηρίζει το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Kατατακτήριες Μoto2: O Iannone το μεγάλο φαβορί

Χορηγοί