• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA GP: O Lorenzo ταχύτερος στις ΕΔ2
Οι περισσότεροι οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους
Νέα 24/07/2010 - 21:34

 

Ο Jorge Lorenzo ηγήθηκε των 4 Yamaha που βρίσκονται στις 7 πρώτες θέσεις! Ο Ισπανός ήταν σταθερά πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών και έκανε αρκετούς γρήγορους γύρους, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1’21.763, σε αντίθεση με τον Casey Stoner που ρυθμίζοντας κάποια πράγματα στην Ducati του, έμεινε 2ος, αλλά κρατώντας μέχρι στιγμής τον ταχύτερο γύρο του διημέρου, από χθες. Στην προσπάθειά του βελτίωσε ακόμη περισσότερο το χθεσινό ρεκόρ τελικής και το πήγε στα 267 χλμ/ώρα. Βέβαια ο ίδιος δήλωσε ότι το σημαντικό δεν είναι η πρώτη μέρα, αλλά η Κυριακή.

 

Η 2η Μ1 είναι αυτή του Ben Spies στην 5η θέση, τη στιγμή που ο Valentino Rossi είναι 6ος, παρά το ότι βελτίωσε το χρόνο του σε σχέση με χθες. Ο «γιατρός» πονάει και στο πόδι και στον ώμο, αλλά έκανε 34 γύρους και φαίνεται ότι θα αντέξει τον αυριανό αγώνα των 32 γύρων. Το ζήτημα είναι ότι δεν φαίνεται – μέχρι στιγμής – να μπορεί να πιέσει για μια θέση στο βάθρο.

Τον ακολούθησε ο Colin Edwards στην 7η θέση, δείχνοντας ότι η Yamaha είναι πολύ δυνατή σε αυτήν την πίστα, αλλά και ότι οι αναβαθμισμένοι κινητήρες που πήρε η Tech 3 αποδίδουν καλύτερα.

 

H Honda με τη σειρά της έχει ένα δυνατό δίδυμο στις θέσεις 3 και 4, τους Pedrosa & Dovizioso, με τον Ισπανό να είναι ο μόνος εκτός των 2 πρώτων που κατέβηκε το 1’22.

 

Βέβαια και η Ducati δείχνει δυνατή, αφού έχει 4 μοτοσυκλέτες στις 10 πρώτες! Τον 2ο Stoner, ακολούθησε ο Nicky Hayden στην 8η θέση όμως, με διαφορά 1.006 από την κορυφή, διαφορά σημαντική για την μικρότερη πίστα του πρωταθλήματος. Πίσω από τον Αμερικανό του Ιταλικού εργοστασίου ο Hector Barbera είναι ο πρώτος από αυτούς που δεν έχουν ξανατρέξει στην Laguna, ενώ τη δεκάδα κλείνει ο επίσης Ducatista Aleix Espargaro.

 

O Marco Melandri έμεινε 11ος, ενώ στις 2 επόμενες θέσεις οι Suzuki των Capirossi, Bautista, σημείωσαν σημαντική βελτίωση σε σχέση με χθες.

Βελτιωμένος και ο Roger Lee Hayden που τώρα απέχει 2.6 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

USA GP: Πρόβλημα για τον Rossi η Corkscrew

« Προηγούμενο άρθρο

USA GP: Φωτογραφικό αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα