• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στην Ducati ο Capirossi
Ψαχνει θέση στην Pramac Racing.
Νέα 31/07/2010 - 12:33

Απογοητευτική είναι φέτος η εμφάνιση της Suzuki στους πρώτους 9 αγώνες χωρίς να έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο. Το θέμα είναι ότι ο Capirossi γνωρίζοντας τις πραγματικές του ικανότητες έχεις απογοητευτεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη της GSV-R και σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.  

 

Ήδη έχει ξεκινήσει της συναντήσεις του και τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Pramac Racing για να επιστρέψει στη σέλα της Ducati. Μια συνταγή που την γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει ότι μπορεί να βρει πάλι τον καλό του εαυτό, πόσο μάλιστα τώρα που η Ducati έχει ένα ολοκληρωμένο και πολύ ισχυρό πακέτο. 

 

Η επιστροφή του Capirossi στην Ducati θα δώσει ένεση ισχύος στην δορυφορική της ομάδα ιδίως αν η Ιταλική εταιρεία αποφασίσει να δώσει στον Capirossi εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Άλλωστε έχουμε ήδη δημοσιεύσει ότι η Ducati θέλει να μπει του χρόνου στους αγώνες με 6 μοτοσυκλέτες οπότε αν δώσει μία τρίτη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και μάλιστα στα χέρια του Capirossi θα αυξήσει τις πιθανότητές της για μία πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας περισσότερους οδηγούς στην δεκάδα. 

 

Από την άλλη πλευρά οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Suzuki έχουν βάλει σε σκέψεις τον manager της ομάδας Paul Denning που ανάφερε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρει ένα καλό αναβάτη στη θέση του Capirossi. Προς το παρόν θα έχει τον Bautista που έχει υπογράψει από πέρυσι συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Crutchlow στην προσωρινή pole position

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Rea πρώτος στις ΕΔ1 στο Silverstone

Χορηγοί