• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πόλεμος MotoGP – WSBK
Σφάζονται τα αφεντικά της DORNA και της Infront
Νέα 31/07/2010 - 14:43

 

H Infront είναι η εταιρία που διαχειρίζεται τις τύχες του WSBK, ενώ η DORNA του MotoGP.

Πρόσφατα ο Maurizio Flammini είχε δηλώσει ότι η FIM τον διαβεβαίωσε ότι οι κινητήρες παραγωγής των χιλιαριών θα είναι αποκλειστικό προνόμιο των Superbike. Όμως ο Carmelo Ezpeleta, ο επικεφαλής της DORNA άλλα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Γερμανικό περιοδικό Motorrad.

 

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει ο Maurizio Flammini. Δεν είναι δικό του θέμα. Οι κανονισμοί του MotoGP είναι έτσι (θα επιτρέπεται από το 2011 να συμμετέχουν μοτοσυκλέτες με πρωτότυπα πλαίσια και κινητήρες 1000 κυβικών, βασισμένοι σε μοτέρ παραγωγής) και προς το παρών δεν θα αλλάξουν. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει δεν θα είναι μια απόφαση του Flammini, αλλά της FIM», είπε ο Ισπανός.

«Η FIM δεν πήρε κάποιες αποφάσεις τώρα. Η γνώμη του Flammini δεν μου λέει τίποτε και το δικό WSBK είναι ένα πρωτάθλημα δεύτερης κλάσης, αν για παράδειγμα δει κανείς τους θεατές που είχαν Brnο συγκριτικά με αυτούς που είχαμε στο Sachsenring. Αυτό τα λέει όλα εδώ και τώρα».

 

Το ύφος της δήλωσης σημαίνει ότι κηρύχτηκε πόλεμος και πρέπει να περιμένουμε την απάντηση της Infront.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της FIM Vito Ippolito, που θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στο Silverstone θα πρέπει να πάρει θέση σε αυτήν την υπόθεση.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Crutchlow στην pole position, με χθεσινό χρόνο

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Crutchlow στην προσωρινή pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα