• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Big Bang Ευκαιριών Από Την Μοτοδυναμική
Νέα Αγοράς 02/10/2008 - 00:00
Η «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.», επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MotorCorp. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει σε Bazaar Αξεσουάρ με προϊόντα εταιρειών που αντιπροσωπεύει: Yamaha, Alpinestars, Ohlins, Termignoni, Shark, Richa.

Το Bazaar αφορά αξεσουάρ προηγούμενων ετών σε άριστη κατάσταση (καινούργια) και σε πραγματικά ανεπανάληπτες τιμές!

Στο Bazaar θα εκτεθούν επίσης προς πώληση περιορισμένα και επιλεγμένα μοντέλα δικύκλων προηγούμενων ετών, ενώ θα προβληθεί και ο αγώνας MOTOGP της Μαλαισίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/10 και την Κυριακή 19/10 από τις 10:00 έως τις 18:00, στον Εκθεσιακό Χώρο της Εταιρείας. (*)

Είναι μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ Yamaha, Alpinestars, Shark, Richa : μοδάτα T-shirts & φούτερς, κορυφαία κράνη, δερμάτινα μπουφάν, μπότες ή ακόμα και ποιοτικά gadgets για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Και βέβαια να ανανεώσετε τη μοτοσυκλέτα σας με αναρτήσεις Ohlins και εξατμίσεις Termignoni. Όλα αυτά σε απίθανες τιμές που θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνον γι' αυτό το διήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμμή επικοινωνίας 801-11-ΥΑΜΑΗΑ (801-11-926242) ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

www.yamaha-motor.gr και www.motodynamics-accessories.gr

Σας περιμένουμε όλους!

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
(*) Διεύθυνση : 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας
Έξοδος Λυκόβρυση
Το λογότυπο ΥΑΜΑΗΑ, διακρίνεται ήδη
από τη γέφυρα, ανάμεσα στα κτίρια του
Κωτσόβολου και του Μεταξά.

Επόμενο άρθρο »

To ρολόι T-Race Nicky Hayden Περιορισμένης Κυκλοφορίας

« Προηγούμενο άρθρο

ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ TDM 900 / ABS 2007

Χορηγοί