• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο set up για τον Stoner
Αλλάξαμε την γεωμετρία όσων αφορά το ζύγισμα του κινητήρα.
Νέα 17/09/2010 - 10:48

Ο Αυστραλός Casey Stoner δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα αγώνα φέτος και απ’ότι φαίνεται κάτι δεν του πάει καλά με το set up ή την γεωμετρία της Ducati. Το πρόβλημα έχει εστιάσει ο ίδιος στο εμπρός σύστημα που αποτελεί και την βασική αιτία των πτώσεών του.  

 

Στην πίστα της Aragon ο Stoner θα δοκιμάσει ένα εντελώς νέο set up στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις επιδόσεις της Ducati. “Έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα πάνω στην μοτοσυκλέτα για αυτό τον αγώνα. Αλλάξαμε την γεωμετρία όσων αφορά το ζύγισμα του κινητήρα. Κοντύναμε το ψαλίδι και κάναμε πιο μακρύ το εμπρός σύστημα μήπως καταφέρουμε και το κάνουμε να δουλέψει. Επίσης, αλλάξαμε τη θέση οδήγησης. Η μία μοτοσυκλέτα θα είναι πάντα όπως μου αρέσει και αισθάνομαι άνετα όταν την οδηγώ ενώ η άλλη θα είναι κάτι εντελώς νέο για να δούμε πως θα συμπεριφερθεί.” 

 

Επιπλέον στην Aragon ο Stoner θα χρησιμοποιήσει το πιρούνι του 2009 ενώ στους δύο τελευταίους αγώνες είχε φορέσει τη νέα ανάρτηση του 2011. Ο Stoner παρατήρησε ότι υπάρχουν πολλά σαμαράκια στο εσωτερικό των στροφών που έχουν δημιουργηθεί από τα αυτοκίνητα και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις περσινές του αναρτήσεις γιατί παρέχουν καλύτερη αίσθηση. Βέβαια ο ίδιος δεν είχε την ευκαιρία να την δοκιμάσει όπως έκανε ο Pedrosa και ο Rossi στο παρελθόν.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Live: O Pedrosa και η Honda απίστευτα δυνατοί

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa και HRC μαζί μέχρι το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα