• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: O Lorenzo «άνεμος» στο βρεγμένο
Με μεγάλη καθυστέρηση οι ΕΔ1
Νέα 15/10/2010 - 10:58

O Jorge Lorenzo οδήγησε με τον αέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, στην αρχικά βρεγμένη πίστα του Phillip Island, με τις Ελεύθερες Δοκιμές 1 να καθυστερούν δύο ώρες, αφού η δυνατή βροχή είχε κάνει την πίστα αδιάβατη σε κάποια σημεία. Ο Ισπανός οδηγός είχε μεγάλα κέφια και για αρκετό χρόνο ήταν πρώτος με διαφορά 2’’ από τον δεύτερο! 

Μόνο όταν αργότερα η πίστα άρχισε να στεγνώνει οι υπόλοιποι άρχισαν να πλησιάζουν σε χρόνο, με τον Casey Stoner να πλησιάζει στα 0.334 του δευτερολέπτου, σημειώνοντας μάλιστα την υψηλότερη τελική με 304.8 χλμ/ώρα.

Άλλη μια Ducati ακολούθησε, αυτή του Nicky Hayden που οδήγησε πολύ καλά, όσο στέγνωνε η πίστα.

Ο Marco Simoncelli με την Honda του Gresini είχε και αυτός ένα καλό απόγευμα, στην 4η θέση, με πρόβλημα όπως χαρακτηριστικά είπε, το μπροστινό που λόγω του δυνατού αέρα έφευγε εκτός γραμμής στην πρώτη στροφή της πίστας με σχεδόν 300 χλμ/ώρα!

Ο ομόσταυλός του Marco Melandri ήταν πολύ γρήγορος στην αρχή με την πίστα βρεγμένη και τελικά πήρε την 5η θέση, όντας γρήγορος και αργότερα όταν στέγνωσε κάπως.

Ο Andrea Dovizioso με την δεύτερη τελική με 304.5 χλμ/ώρα, ήταν και αυτός πολύ γρήγορος στο βρεγμένο και τελικά πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi που είχε προβλήματα με το πίσω λάστιχο όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει.

Οι Edwards, De Puniet, Capirossi, έκλεισαν τη δεκάδα.

Ο Dani Pedrosa που επέστρεψε στη δράση έκανε μόλις 7 γύρους και σταμάτησε με πόνους στο λαιμό του, αλλά και για να μην ρισκάρει περισσότερο στο βρεγμένο.

Στην τελευταία 17η θέση ο Ben Spies που έκανε μόνο 3 γύρους και μπήκε μέσα στο ΒΟΧ της ομάδας.

Η θερμοκρασία ήταν 10ο κελσίου σε αέρα και άσφαλτο.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island 125: O Smith ταχύτερος στη βροχή

« Προηγούμενο άρθρο

Οι μεταγραφές του 2011, ο Elias στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα