• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: O Rossi θα τρέξει ακόμη 3-4 χρόνια
Θα κάνει την Ducati νικήτρια μοτοσυκλέτα
Νέα 17/10/2010 - 10:40

Όπως είναι πια γνωστό ο Valentino Rossi δεν θα πάει μόνος στην Ιταλική εταιρία. Την Ducati του θα επιμελείται ο Jeremy Burgess, ο αρχιμηχανικός των επιτυχιών, αφού έχει κερδίσει 7 Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τον Ιταλό, 5 με τον Doohan (στην φωτογραφία) και 1 με τον Gardner! 

 

«Πριν να πάρω την απόφαση, έπρεπε να σκεφτώ τις διαφορετικές ευκαιρίες για μένα και να καταλάβω τον τύπο ζωής που θα ήθελα», είπε ο Jeremy, μιλώντας για την απόφασή του να ντυθεί και αυτός στα «κόκκινα».

Μιλώντας για τον αν αυτή η αλλαγή θα επηρεαστεί από τη δυσκολία της Ducati ως μοτοσυκλέτας, είπε: «Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Κοιτάξτε για παράδειγμα τον Nicky Hayden: Στο ξεκίνημα της χρονιάς φαινόταν ότι θα πάρει καλά αποτελέσματα, αλλά μετά έχασε λίγο. Σίγουρα δεν θα είναι όπως όταν έγινε η κίνηση από την Honda στην Yamaha, γιατί εκείνο ήταν πολύ πιο δύσκολο. Είμαι σίγουρος ότι ο Valentinoμπορεί να κάνει την Ducati μια νικήτρια μοτοσυκλέτα 100%».

Απαντώντας στο τι του είπε ο Valentino για να τον πείσει να τον ακολουθήσει, σημείωσε: «Ο Valentino είναι ένας τύπος που καταλαβαίνει πολύ καλά το πώς δουλεύουν τα πράγματα και ξέρει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Απλά μου είπε ότι με θέλει να πάω μαζί του και μετά περίμενε με σεβασμό την απόφασή μου».

Τέλος αναφέρθηκε στο μέλλον: «Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνίζεται για τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμη».

 

Αμήν, σημειώνουμε εμείς, αφού όποιον οδηγό και αν υποστηρίζει κανείς, πρέπει να παραδεχτεί ότι ο Valentino είναι το «αλάτι» που χρειάζεται το MotoGP.

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στη βάση του σταμπιλιζατέρ, για τον Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: O Stoner θριαμβεύει για 4η χρονιά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα