ALEXANDER HOTEL 3* (ανακαινισμένο 2010)
Εντυπωσιακά κομψό και πολυτελές, το Αlexander Hotel είναι ταυτόχρονα ένας μοναδικά "ζεστός" και φιλόξενος χώρος. Σήμερα, το Alexander Hotel διαθέτοντας 90 κλίνες με πανοραμική θέα στον κάμπο των Σερρών ή στην εξωτερική του πολυμορφική πισίνα μεγάλων διαστάσεων, αποτελεί μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, που συνδυάζει την μοντέρνα κατασκευή με την πιο ολοκληρωμένη ποιότητα υπηρεσιών, σε όλα τα επίπεδα! .
Απολαύστε δροσερά cocktails στο pool-bar δίπλα στην πισίνα, ενώ οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν κολυμπώντας στην παιδική πισίνα και στην παιδική χαρά. Το Αlexander Hotel, μαζί με την συγγενική του ξενοδοχειακή μονάδα “Acropol hotel & spa” και τον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο της πισίνας για δεξιώσεις, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τη διεξαγωγή κοινωνικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ρυθμιζόμενο σύστημα κλιματισμού, τηλεόραση LCD-TFT, τηλεφωνική γραμμή, ασύρματη υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet (wi-fi), αυτόματες ηλεκτρονικές κλειδαριές υψίστης ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών, mini bar και εσωτερικό χρηματοκιβώτιο. Επίσης υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για ΑμεΕΑ και δωμάτια για μη καπνιστές. Απολαύστε τη διαμονή σας!
Οι αρχικές μας τιμές (για το αυτοκινητοδρόμιο) – προσφορά μας για τα μέλη του MotoGrandPrix Club με την επίδειξη της κάρτας μέλους, στο ALEXANDER HOTEL 3* (ανακαινισμένο 2010) ανά ημέρα είναι:
Τιμή μονόκλινου (από 45 €) 40 € b/b,
Τιμή δίκλινου (από 55 €) 50 € b/b,
Τιμή τρίκλινου (από 70 €) 60 € b/b
Στις τιμές με b/b συμπεριλαμβάνεται το πρωινό σε buffet και όλοι οι νόμιμοι φόροι
www.hotelacropol.gr










.png)


