• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: H TR001 στην πίστα
Η κατασκευή του Sacchi θα τρέξει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα
Νέα 09/01/2011 - 13:11

Η TR001 ήδη βρέθηκε στην πίστα Magione στην Ιταλία για τα πρώτα τεστ. Ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα της νέας κατηγορίας που θα αντικαταστήσει τα 125cc, η οποία παρουσιάστηκε στατικά από τον Giampiero Sacchi (πρώην διευθυντή της Aprilia) στο Estoril τον Οκτώβριο. Τώρα το πρότζεκτ προχωράει και ο πρώην οδηγός των 125, ο Μirko Giansanti οδήγησε την μοτοσυκλέτα πριν από λίγες μέρες. Στα πρώτα βήματα οι χρόνοι δεν ήταν το ζητούμενο, αλλά περισσότερο οι εντυπώσεις για την ισορροπία του πλαισίου με τον τετράχρονο κινητήρα των 250cc της TM, ο οποίος βασίζεται στον κινητήρα της Ιταλικής εταιρίας που χρησιμοποιείται στις εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες της. 

Οι Ιταλοί δεν ανακοίνωσαν στοιχεία για το πώς συμπεριφέρθηκε η μοτοσυκλέτα, αλλά η εξέλιξη συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό, αφού σε δύο μήνες αρχίζει το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV (Italian National Championship) που θα περιλαμβάνει την κατηγορία Moto3 Challenge.

Απέναντι στην TR001 θα βρίσκεται η ADV AT-03 του Roberto Cevolini, καθώς και οι αρκετές Moriwaki που βασίζονται στην MD250H, η οποία είχε το δικό της ενιαίο Κύπελλο το 2010, το οποίο κέρδισε ο Luca Fabrizio, ο μικρότερος αδελφός του γνωστού Michel που αγωνίζεται στα WSBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Θα φτιάξει την RVF1000RR η Honda;

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom -2: Σε 2 μέρες θα δούμε τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα