• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol Honda: Δηλώσεις
Η πρώτη ημέρα ήταν καλή για την ομάδα του HRC
Νέα 01/02/2011 - 17:14

Όλα πήγαν καλά την πρώτη ημέρα στην Σεπάνγκ για την ομάδα της Repsol Honda.

O Casey Stoner σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και δήλωσε:

«Στην αρχή χρειάστηκα λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσω τη μοτοσυκλέτα, όμως κατάφερα να προσαρμοστώ σύντομα. Δεν κάναμε πολλές αλλαγές στο στήσιμό της, συγκριτικά με ό,τι είχαμε δοκιμάσει στην Βαλένθια. Με χαρά διαπίστωσα ότι ανταποκρίθηκε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι οι δύο πίστες διαφέρουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάναμε κάποιες ρυθμίσεις στον κινητήρα οι οποίες απέδωσαν. Τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσουμε και άλλες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, γενικότερα.»

 

Ο Dani Pedrosa, που ήταν τρίτος, δήλωσε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα. Αρχικά, έπρεπε να δω πώς πάει η μοτοσυκλέτα και τι έπρεπε να κάνω για να προσαρμοστώ. Ο ώμος μου είναι ακόμα σχετικά αδύναμος και αισθάνομαι λίγο πόνο στις αλλαγές κατεύθυνσης όμως, ευτυχώς, δεν έχω κράμπες. Μέχρι την έναρξη των αγώνων έχω χρόνο να κάνω φυσικοθεραπεία και να επανέλθω. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να κάνω τόσους πολλούς γύρους σήμερα.

Dani Pedrosa
Dani Pedrosa

Ξεκίνησα τις δοκιμές με την μοτοσυκλέτα που είχαμε πέρυσι, καθώς ήταν πολύ καλή. Στην συνέχεια δοκίμασα το νέο ψαλίδι και το καινούργιο πλαίσιο και σημείωσα τον ταχύτερό μου χρόνο. Αύριο θα δοκιμάσω τον καινούργιο κινητήρα.»

 

Με τη σειρά του ο Andrea Dovizioso, όγδοος στην κατάταξη της ημέρας, επεσήμανε:

«Σήμερα έκανα δοκιμές με τον νέο κινητήρα, ο οποίος έχει καλύτερη ροπή στις χαμηλές στροφές, όπως και με το νέο πλαίσιο. Με αυτό, διαπιστώσαμε να υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πρέπει να καταλάβουμε τι προκαλεί τα τελευταία.

Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

Επίσης οδήγησα την μοτοσυκλέτα και με το περσυνό και με το φετινό πιρούνι. Με το δεύτερο είναι πιο σταθερή, όμως πρέπει να εξαλείψουμε κάποιους κραδασμούς στην μέση της στροφής. Επέλεξα να έχω σκληρής γόμας ελαστικά για να μπορώ να καταλάβω καλύτερα πώς συμπεριφέρεται η μοτοσυκλέτα.»

Επόμενο άρθρο »

LCR Honda MotoGP: Δηλώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Τεστ: Φωτογραφικό αφιέρωμα Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα