• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha στην Moto3
Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία μοτοσυκλέτας για την κατηγορία
Νέα 14/02/2011 - 17:00

Ο Masao Furusava, το αφεντικό της Yamaha, επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον Αγγλικό Τύπο ότι η Ιαπωνική ομάδα εξελίσσει μια μοτοσυκλέτα με μονοκύλινδρο, τετράχρονο κινητήρα χωρητικότητας 250 κ. εκ., με την οποία θα συμμετέχει στην κατηγορία Moto3 το 2012. Ο κινητήρας αυτός βασίζεται στον αντίστοιχο της (motocross) YZ250.

 

Ο κ. Furusava δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με γνώμονα το κόστος, θα έπρεπε να ξεχάσουμε την εμπλοκή μας στην κατηγορία Moto3. Όμως με γνώμονα ότι πρέπει να βρούμε νέους ταλαντούχους αναβάτες είναι επιβεβλημένο να το κάνουμε. Πρέπει να φτάσουμε τους ανταγωνιστές μας και γι’ αυτό ετοιμάζουμε κάτι για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Εξελίσσουμε τόσο ένα νέο κινητήρα όσο και ένα καινούργιο πλαίσιο. Προς το παρόν, δεν έχουμε κάνει δοκιμές σε πίστα παρά μόνο προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή», κατέληξε.

 

Πάντως ο κ. Furusava δεν διευκρίνισε εάν η Yamaha θα συμμετέχει στην Moto3 από την αρχή της επόμενης χρονιάς ή αργότερα εντός αυτής.

Επόμενο άρθρο »

E. Laverty: «Θέλω να είμαι στην πρώτη πεντάδα»

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Sepang τα νέα χρώματα της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ