• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλιανό GP: Τι μέλλει γενέσθαι το 2012;
Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ Dorna και οργανωτών
Νέα 15/02/2011 - 17:16

Η διαφωνία για την ημερομηνία διεξαγωγής Grand Prix στην Αυστραλία συνεχίζεται. Για το 2011 έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 16 Οκτωβρίου, στο Phillip Island, όμως οι άνθρωποι της Dorna έχουν ζητήσει να αλλάξει η ημερομηνία εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τα προηγούμενα χρόνια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και οι οποίες προκάλεσαν προβλήματα στους αναβάτες και τις ομάδες.

 

Σύμφωνα με τον Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλο της Dorna, οι Αυστραλοί οργανωτές θα πρέπει να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να μην συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο του 2012. Ο C. Ezpeleta δήλωσε σχετικά:

«Συζητούμε με τους ανθρώπους της οργάνωσης. Το 2010 παραλίγο να ακυρώσουμε τον αγώνα. Αν εκείνο το Σαββατοκύριακο έβρεχε όπως την Παρασκευή, θα το κάναμε.

Το θέμα μας δεν είναι μόνο η βροχή, είναι ότι επικρατεί κρύο και τα ελαστικά δεν ανεβάζουν θερμοκρασία και δεν λειτουργούν σωστά. Οι αναβάτες ζητούν επίμονα να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Μίλησα με τον Ron Walker (σημ.: Πρόεδρος της εταιρείας που διαχειρίζεται το Αυστραλιανό Grand Prix) και με διαβεβαίωσε ότι θα προτείνει νέα ημερομηνία.»

 

Να σημειώσουμε ότι η επιτροπή ασφαλείας του MotoGP, επικεφαλής της οποίας είναι ο Valentino Rossi, έχει ζητήσει να διεξάγεται ο συγκεκριμένος αγώνας το καλοκαίρι.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Τα νέα χρώματα της Pedercini

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Mika Kallio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα