• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Repsol Honda
Η χαρά περίσσευε στη Honda
Νέα 24/02/2011 - 16:37

Οι αναβάτες της Repsol Honda δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα των δοκιμών στην πίστα της Sepang. Οι δηλώσεις τους είναι χαρακτηριστικές, όχι μόνο για τα επιτεύγματα της τρίτης ημέρας αλλά για το σύνολο της προσπάθειάς τους. Ας δούμε τι είπαν οι πρωταγωνιστές:

 

Casey Stoner:

«Σήμερα κάναμε συγκριτικές δοκιμές με διαφορετικά πλαίσια στην μοτοσυκλέτα και χαίρομαι για τις αποφάσεις που πήραμε. Επίσης κάναμε πολλές δοκιμές στα ηλεκτρονικά συστήματα και τη διαχείριση του κινητήρα και βελτιώσαμε κάποια πράγματα. Βρήκαμε που υστερούμε και πρέπει να βελτιωθούμε και εκεί.

Το πλαίσιο που επιλέξαμε συμπεριφέρεται όπως θέλουμε, ασχέτως των ρυθμίσεων που κάναμε. Έτσι στις δοκιμές στο Κατάρ θα βρούμε ακριβώς αυτές που επιθυμούμε. Κάποιες αλλαγές απαιτούν χρόνο για να οριστικοποιηθούν, γι’ αυτό θα κερδίσουμε χρόνο εάν έχουμε δύο μοτοσυκλέτες με ίδιες ρυθμίσεις. Σήμερα κάναμε πολλούς γύρους και οι πληροφορίες που συλλέξαμε είναι σημαντικές. Αισθάνομαι πολύ άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ στο Κατάρ.»

 

Dani Pedrosa (φωτογραφία):

«Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν πολύ καλές για εμάς. Και οι δύο δοκιμές στην Sepang ήταν θετικές. Βελτιώσαμε την αίσθηση στο φρενάρισμα και δουλέψαμε με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά. Κάναμε πρόοδο αλλά θεωρώ ότι όλοι θα βελτιωθούν μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες.

Φεύγω από τη Μαλαισία ικανοποιημένος. Το Κατάρ είναι μια διαφορετική πίστα και εκεί θα δούμε κατά πόσο τα αποτελέσματα είναι σωστά. Εδώ έκανα δοκιμές τόσο με το περσινό πλαίσιο όσο και το φετινό και εκεί θα δω κατά πόσο οι αποφάσεις μου είναι αυτές που πρέπει. Πήγαμε πολύ καλά, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο εάν δεν αρχίσουν οι αγώνες.»

 

Andrea Dovizioso:

«Είναι θετικό ότι ήμασταν ταχύτατοι. Επίσης όταν κάναμε προσομοίωση αγώνα, οι χρόνοι μας ήταν γρήγοροι, κάτι που δείχνει ότι είμαστε δυνατοί. Όμως μετά το πέρας της προσομοίωσης αγώνα είχα ένα πρόβλημα στο εμπρός μέρος, σαν αυτό που αντιμετώπισα το 2009. Έπειτα από μερικούς γύρους έχανα μέρος της πρόσφυσης μέσα στη στροφή. Φεύγω από εδώ ικανοποιημένος, όμως πρέπει να πω ότι ακόμα απέχουμε από το ιδανικό καθώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν προσθέσαμε μόλις πέντε λίτρα καυσίμου επιπλέον. Όπως και να ‘χει, έκανα πολλούς γύρους και ήμουν ταχύτερος από πέρσι. Αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα με το εμπρός μέρος θα ήμουν πιο κοντά στους χρόνους του Dani και του Casey.»

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 3η ημέρα: Δηλώσεις Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Με το Νο1 ο M. Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα