• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση στη Honda
Οι αναβάτες της παρέμειναν στην κορυφή
Νέα 02/04/2011 - 12:26

Ο εσωτερικός ανταγωνισμός στην Repsol Honda ανέδειξε τόσο τον Casey Stoner όσο και τον Dani Pedrosa στην κορυφή των χθεσινών ελεύθερων δοκιμών στη Χερέθ. Ο Stoner είπε σχετικά:

«Στις πρώτες δοκιμές όλα πήγαν καλά και η μοτοσυκλέτα λειτούργησε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο και το απόγευμα αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές καθώς φυσούσε πολύ. Έτσι δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε τις ρυθμίσεις. Πάντως η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή. Η πρόσφυση δεν είναι τόσο καλή εδώ, νομίζω ότι όλοι το βλέπουν αυτό, και πρέπει να βελτιώσουμε αυτό τον τομέα».

 

Ο Dani Pedrosa, o οποίος το απόγευμα ήταν ταχύτερος του Stoner, τόνισε:

«Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Η μοτοσυκλέτα λειτουργεί καλά, αν και δεν ήταν τόσο σταθερή εξαιτίας της έλλειψης πρόσφυσης. Γι αυτό και πολλοί αναβάτες είχαν πτώσεις. Το απόγευμα ήταν πιο δύσκολο να οδηγήσεις εξαιτίας του αέρα. Σε ό,τι αφορά την φυσική κατάστασή μου, παλεύω το ίδιο όπως στο Κατάρ. Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να αισθανθώ καλύτερα».

 

Ο Andrea Dovizioso δεν μπόρεσε να διακριθεί επειδή είχε μια πτώση το πρωί ενώ το απόγευμα τον επηρέασε ο αέρας. Όπως είπε:

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμένα. Το πρωί έπεσα στον τελευταίο γύρο της διαδικασίας όταν έχασα το εμπρός μέρος ενώ το απόγευμα ο αέρας έκανε τα πράγματα χειρότερα. Επίσης, στις δεύτερες δοκιμές δεν κατάφερα να έχω καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και δεν οδήγησα όπως θα μπορούσα».

Επόμενο άρθρο »

Jerez, MotoGP, ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Pedrosa, 6ος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ανταγωνιστικοί στη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα