• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez, 125cc, ΕΔ3: Ταχύτερος ξανά ο Cortese
Άφησε πάλι πίσω του τον Terol
Νέα 02/04/2011 - 12:26

O Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) σημείωσε τον ταχύτερο γύρο και στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές. Ο χρόνος του (1:47.066) ήταν πιο γρήγορος από αυτούς που σημείωσαν οι αναβάτες της κατηγορίας κατά τις χτεσινές δοκιμές και αυτό δείχνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι εντονότερος στις κατατακτήριες. Ο Cortese σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στον 15ο από τους 16 γύρους που έκανε.

 

Πίσω του, και με διαφορά 0.554 δευτερόλεπτα, ήταν ο Nicolas Terol (Bankia Aspar), ο ως τώρα επικεφαλής της βαθμολογίας στα 125cc. Στην τρίτη θέση ήταν ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica), ο οποίος χτες ήταν στην 10η θέση. Να σημειώσουμε ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και σχεδόν όλοι οι αναβάτες βελτίωσαν το χρόνο τους σε σχέση με χτες.

 

Τέταρτος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar) όμως η διαφορά των 1.466 δευτερολέπτων από τον Cortese είναι μεγάλη. Πίσω από τον Faubel, στην 5η θέση, ήταν ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και έκτος ο πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία Maverick Vinales (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton), ο οποίος συνέχισε τις καλές επιδόσεις. Στην έβδομη θέση ήταν ο Γάλλος Johann Zarco (Ajo Motorsport) που συνέχισε και αυτός να είναι ταχύς και να παραμένει εντός δεκάδας.

 

Ο Adrian Martin (Bankia Aspar) είχε μια πτώση περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας και βρέθηκε 9ος ενώ και ο Gadea έπεσε και με τη βοήθεια των κριτών κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των τρίτων ελεύθερων δοκιμών στην κατηγορία 125cc.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez, MotoGP, ΕΔ3: Πάλι 1ος ο Pedrosa, 6ος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ανταγωνιστικοί στη Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα