• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Ήταν ο πιο “τρελός” αγώνας μου!»
Έτσι σχολίασε ο 25χρονος Βρετανός το Grand Prix
Νέα 05/04/2011 - 14:44

Ο Cal Crutchlow, ο οποίος τερμάτισε στην 8η θέση στο Grand Prix της Χερέθ, δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πιο «τρελός» που έχει δει, αναφορικά με τα συμβάντα σε αυτόν.

Ο Crutchlow, που χάρη στις πτώσεις πολλών αναβατών τερμάτισε εντός της πρώτης δεκάδας μόλις στον δεύτερο αγώνα του στην μεγάλη κατηγορία, είπε σχετικά:

 

«Ήταν ο πιο “τρελός” αγώνας που έχω κάνει ποτέ! Ήταν μεγάλος σε διάρκεια -27 γύροι- και συνέβησαν τα πάντα. Έπεσα και παρόλα αυτά τερμάτισα όγδοος, μια θέση εμπρός από αυτή από την οποία ξεκίνησα. Δεν ήταν καθόλου άσχημα και πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Στο τέλος του αγώνα, το πίσω ελαστικό για βρεγμένη πίστα έμοιαζε με σλικ. Στην αρχή του αγώνα, όπου η πίστα ήταν βρεγμένη, τα λάστιχα ανταποκρίνονταν πολύ καλά, όμως όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει άρχισαν να γλιστράνε. Άρχισαν να φθείρονται και ήταν πολύ δύσκολο να οδηγήσω στους 17 γύρους που απέμεναν ως το τέλος.

Θα προτιμούσα να έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως (υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες) με αυτή την μοτοσυκλέτα και με τα ελαστικά της Bridgestone ήμουν το ίδιο ταχύς με τους υπόλοιπους» κατέληξε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Jerez, Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πτώση του Rossi στις δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα