• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αναβάτες του HRC για την ασφάλεια
Υποστηρίζουν την καμπάνια της Honda
Νέα 08/04/2011 - 14:42

Όπως ανακοινώθηκε, οι Casey Stoner και Andrea Dovizioso θα συνδράμουν τον Dani Pedrosa στην καμπάνια με τίτλο «Honda Safety» για την βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών.

Στον αγώνα της Χερέθ, ο Pedrosa είχε στο φέρινγκ της RC212V του ένα αυτοκόλλητο που συμβολίζει τη συγκεκριμένη προσπάθεια, και το ίδιο πρόκειται να κάνουν και οι Stoner και Dovizioso στους επόμενους τρεις αγώνες.

 

Το λογότυπο, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους ανθρώπους της «Honda Montesa S.Α.» απεικονίζει τρία χέρια που αντιστοιχούν στους τρεις τομείς ασφάλειας με τους οποίους ασχολείται η Ιαπωνική εταιρεία: της πρόληψης ατυχημάτων, της ενεργητικής ασφάλειας (ανάπτυξη τεχνολογιών που αποτρέπουν ένα ατύχημα) και της παθητικής ασφάλειας (μειώση των συνεπειών από αυτό).

Τα τρία χέρια μοιάζουν να περιστρέφονται γύρω από δύο αναβάτες οι οποίοι συμβολίζουν τους γονείς και τα παιδιά, δηλαδή την παρούσα και την επόμενη γενιά αναβατών.

 

Η Honda ασχολείται για δεκαετίες με την ασφάλεια των οδηγών. Ήδη, τη δεκαετία του ’70 ίδρυσε στην Ιαπωνία το Τμήμα Προώθησης Οδικής Ασφάλειας, ενώ αργότερα δημιούργησε στην Ευρώπη το Ινστιτούτο Ασφάλειας.

Επόμενο άρθρο »

Φλεγμονή στον ώμο του Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi με την Ducati GP12 στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα