• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνυπομονεί να επιστρέψει ο Pedrosa
Εξετάστηκε από τους θεράποντες γιατρούς του
Νέα 19/04/2011 - 17:21

Ο Dani Pedrosa επισκέφτηκε χτες τους γιατρούς που τον εγχείρησαν για να ελέγξουν την πορεία της ανάρρωσής του, έπειτα από την επέμβαση που έκανε στο ώμο του. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι όλα πηγαίνουν καλά και αυτό έδωσε χαρά στον Ισπανό αναβάτης της Repsol Honda ο οποίος έπειτα από την εξέταση έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του:

 

«Η αλήθεια είναι ότι όλα πήγαν καλά. Έπειτα από την επέμβαση προσάρμοσα το καθημερινό πρόγραμμά μου σε ό,τι μου πρότειναν οι γιατροί. Η εξέταση που μου έκαναν έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όμως πρέπει να είμαι προσεκτικός μέχρι να ανέβω ξανά στην μοτοσυκλέτα, στην Πορτογαλία.

 

Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες για να δω εάν έχω καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και να διαπιστώσω εάν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Τις προηγούμενες ημέρες ξεκουραζόμουν στο σπίτι μου, όπως είχαν συστήσει οι γιατροί. Αν και υπάρχει ένα αναγκαστικό διάλειμμα στο Πρωτάθλημα, δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στην ενεργό δράση, να είμαι ανταγωνιστικός και να δουλέψω με την ομάδα για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα.

Πηγαίνω στο Εστορίλ έχοντας 36 βαθμούς και είμαι εννέα βαθμούς πίσω από τον πρώτο (σημ.: Lorenzo). Και αυτό συνέβη όσο ήμουν τραυματισμένος. Το Πρωτάθλημα μόλις άρχισε» κατέληξε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Παράνομη η RSV4 του Biaggi;

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Αισιοδοξεί ο Mackenzie

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα