• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Κατατακτήριες MotoGP: Πρώτος ο Stoner
Κυριαρχία των Honda, Ο Rossi ένατος
Νέα 14/05/2011 - 12:08

Ο Casey Stoner συνέχισε απτόητος και στις Κατατακτήριες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας και δεν άφησε περιθώριο στους υπόλοιπους να ελπίζουν. Ο Αυστραλός αναβάτης της Honda ήταν συνεχώς ταχύς και όποτε χρειαζόταν ή έκρινε ο ίδιος, μείωνε συνεχώς τον χρόνο του. Τελικά σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:33.153 και πήρε την 29η Pole Position της καριέρας του και την 25η στα MotoGP.

 

Δεύτερος ήταν ο Marco Simoncelli με διαφορά μόλις 0.059 δευτερόλεπτα, ο οποίος επίσης κινήθηκε ταχύτατα. Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Andera Dovizioso ο οποίος στον τελευταίο γύρο άφησε πίσω του τον Dani Pedrosa. Από την αρχή της χρονιάς, είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός αναβάτης του HRC δεν θα ξεκινήσει σε αγώνα από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Ως τώρα διαβάσαμε μόνο για αναβάτες της Honda, δηλαδή μια απόλυτη κυριαρχία της Ιαπωνικής ομάδας έναντι των υπόλοιπων που μετέχουν στο MotoGP.

 

Στη πέμπτη θέση, και με διαφορά 0.553 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, ήταν ο Jorge Lorenzo ο οποίος τόσο χτες όσο και σήμερα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Honda. Πίσω του βρέθηκε ο Cal Crutchlow, με την δορυφορική Yamaha, ο οποίος ήταν μόλις 0.098 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Lorenzo.

H επίδοση του Βρετανού αναβάτη είναι πολύ καλή καθώς μέχρι χτες δεν είχε ξαναοδηγήσει σε αυτή την πίστα.

 

Έβδομος θα εκκινήσει αύριο ο ομόσταυλός του Colin Edwards, εμπρός από τον συμπατριώτη του Ben Spies, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε τόσο πίσω σε Κατατακτήριες δοκιμές.

Τη δεκάδα «κλείνουν» οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Ducati, ο Valentino Rossi και ο Nikcy Hayden, αντίστοιχα. Ο Ιταλός αναβάτης δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο, το ίδιο και ο Αμερικανός.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Alvaro Bautista θα εκκινήσει από τη 12η θέση ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Toni Elias κινήθηκε ταχύτερα απ’ ό,τι συνήθως αλλά μια πτώση του περίπου οκτώ λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας δεν τον άφησε να μειώσει κι άλλο το χρόνο του, παρότι κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα.

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις Κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας MotoGP στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: 5,000 Euro το πρόστιμο για τον Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 ΕΔ3: O Corsi πρώτος

Χορηγοί