• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Κατατακτήριες Moto2: Kαι πάλι Bradl
Πήρε την Pole Position έπειτα από έντονο συναγωνισμό
Νέα 14/05/2011 - 12:08

Ο χρόνος του Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing ) στις Κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 ήταν 1:38.357, τον σημείωσε μόλις στον τελευταίο γύρο της διαδικασίας και κατέρριψε κατά 9/10 του δευτερολέπτου το ρεκόρ των Κατατακτήριων δοκιμών που είχε ο Kenny Noyes από πέρσι.

Έτσι ο Γερμανός αναβάτης πήρε την τέταρτη συνεχόμενη Pole Position για φέτος –ως τώρα βεβαίως– και άφησε πίσω του τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) μόλις για 0.045 δευτερόλεπτα. Να πούμε ότι ο Luthi εξακολουθεί να εκκινεί από την πρώτη σειρά και σε αυτό το Grand Prix.

 

Τρίτος βρέθηκε ο Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της διαδικασίας έκανε ταχύτερο χρόνο από αυτόν του Aleix Espargarο (Pons HP 40), ο οποίος έμεινε τέταρτος.

Από την πέμπτη θέση θα εκκινήσει ο Scott Redding (Marc VDS Racing), που ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, και από την έκτη ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol). Αύριο, ο νεαρός Ισπανός θα συμπληρώσει 50 εκκινήσεις στα Grand Prix.

 

Έβδομος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) και όγδοος ο συμπατριώτης του Andrea Iannone (Speed Master). Στις δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας βρέθηκαν αντίστοιχα οι Julian Simon (Mapfre Aspar), o οποίος δεν έχει κερδίσει ακόμα αγώνα στην Moto2, και Dominique Aegerter (Technomag-CIP).

 

Ο Axel Pons (Pons HP 40) έπεσε και αυτό επηρέασε και τον Bradley Smith (Tech 3) ο οποίος βγήκε εκτός πίστας. Τελικά ο Pons κατάφερε να συνεχίσει και να βρεθεί 14ος ενώ ο Smith ήταν 17ος. Τέλος, πτώση είχε και ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project) χωρίς να πάθει κάτι ευτυχώς.

 

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το συνοδευτικό αρχείο για να δείτε τα αποτελέσματα από τις Κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας Moto2 στο Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: 5,000 Euro το πρόστιμο για τον Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 ΕΔ3: O Corsi πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα