• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa Sport Special Edition
Ενσαρκώνει τις διαχρονικές αξίες τις Vespa
Νέα Αγοράς 26/05/2011 - 09:59

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H ειδική έκδοση Sport της Vespa ενσαρκώνει τις αξίες του στυλ, της άνεσης, της ασφάλειας και του σπορ πνεύματος, συγκεντρώνοντας την κληρονομιά μυθικών μοντέλων του παρελθόντος, όπως η Vespa GS του 1955, η 180 SS του 1965 και η T5 «Pole Position» του 1985.

Τέσσερεις κυβισμοί για δύο διαφορετικά μοντέλα: οι Vespa GTS SuperSport και Vespa S Sport, ακόμα πιο σπορ και επιθετικές, σχεδιάστηκαν για να γίνουν αντικείμενο πόθου. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, υπήρξαν σπορ εκδόσεις Vespa που χρησιμοποιήθηκαν συχνά σε αγώνες ταχύτητας και κάποιες φορές σε μεγάλες εκτός δρόμου αγωνιστικές εκδηλώσεις.

 

Σήμερα οι ειδικές εκδόσεις Sport της Vespa GTS Super και της Vespa S συνεχίζουν την εξαιρετική αγωνιστική παράδοση που έχει οριοθετήσει μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της Vespa.

Η ειδική έκδοση Sport της Vespa ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, από κάθε οπτική γωνία. Η Vespa S φέρει το λογότυπο «Sport» πάνω στο ντουλαπάκι, στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ στη Vespa GTS βρίσκεται στο ίδιο σημείο το λογότυπο «SuperSport».

Επιπλέον στη Vespa GTS υπάρχουν και δύο κλασικά ανάγλυφα λογότυπα «Vespa», στο αριστερό πλαϊνό και εμπρός στην ποδιά.

 

Το ελατήριο της εμπρός ανάρτησης είναι βαμμένο σε racing κόκκινο χρώμα, μια αγωνιστική λεπτομέρεια που κάνει τη GTS Super και τη Vespa S να ξεχωρίζουν. Η επιθετική φόρμα της ποδιάς υπογραμμίζει επίσης τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

 

Vespa S Sport

Η Vespa S είναι το νέο μέλος στις ειδικές εκδόσεις Sport. Όλη η φρεσκάδα και η αυθεντικότητα της Vespa S εκφράζονται τώρα σε σπορ διάθεση. Η μίνιμαλ αισθητική της Vespa S, απόρροια των μοντέλων της δεκαετίας του ’70, γίνεται τώρα πιο σπορ και μοντέρνα.

Το «κουστούμι» της Vespa S Sport, απλό αλλά γοητευτικό, τονίζει τις κλασικές και λιτές γραμμές: από την ποδιά δίπλα στο μπροστινό φτερό ξεκινάει μία διακοσμητική λωρίδα σε γκρι ανοιχτό χρώμα που δένει με τον αποκλειστικό γκρι «grigio titanio» χρωματισμό του δίτροχου και χαρίζει στη Vespa S Sport έναν ανάλαφρο αλλά και σοβαρό τόνο, ενώ οι μαύρες ματ ζάντες προσδίδουν περισσότερη κομψότητα.

 

Vespa GTS SuperSport

Η Vespa GTS SuperSport ενσωματώνει τη διαφορετικότητα και τον αποφασιστικό χαρακτήρα, επιπλέον της σπορ διάθεσης και των επιδόσεων. Μετά από έναν επιτυχημένο εμπορικά χρόνο διάθεσής της στη αγορά με τον πρωτότυπο και επιθετικό χρωματισμό «grigio titanio» και τον κυβισμό 300cc, φέτος η Vespa GTS SuperSport διατίθεται και με κινητήρα 125cc που διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και σε κομψό μαύρο ματ χρωματισμό.

 

Το μεταλλικό σώμα της Vespa διακρίνεται για τη μοναδική προσωπικότητά του. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια χαρακτηριστική σχάρα με οριζόντιες σχισμές -σαφής αναφορά στα κομψά μοντέλα Vespa του παρελθόντος- που δίνει μια αισθητή σπορ πινελιά στην πλευρική όψη της.

Η Vespa GTS SuperSport διατίθεται με κινητήρες 300cc και 125cc ie, ενώ η Vespa S Sport με κινητήρες 150cc, 125cc ie, 50cc και σε 2T και 4T.

 

Τιμές

Οι εκδόσεις Sport είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Piaggio, στις τιμές:

VESPA S 50 2T SPORT - € 2.645.

VESPA S 125 SPORT - € 3.410.

VESPA S 150 SPORT - € 3.590.

VESPA GTS SUPER SPORT 125 - € 4.000.

VESPA GTS SUPER SPORT 300 - € 4.790.

 

Επισκεφτείτε σήμερα τα σημεία πώλησης Piaggio, για να δείτε από κοντά όλα τα αγαπημένα σας μοντέλα και επωφεληθείτε από τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, την επέκταση εγγύησης 2+2 και όλες τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει η Piaggio Hellas σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει!

Επόμενο άρθρο »

KYMCO VISA-R 110

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE T-SHIRT DAINESE 72

Χορηγοί