• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
100.000 μονάδες Piaggio MP3
Συμπλήρωσε τον στόχο και συνεχίζει
Νέα Αγοράς 03/06/2011 - 10:27

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το δημοφιλές και καινοτόμο σκούτερ MP3, που ποτέ δεν σταμάτησε να εξελίσσεται, καταγράφει αισίως τις 100.000 μονάδες παραγωγής!

Το 2006 είναι η χρονιά που το λανσάρισμα του πρώτου τρίτροχου σκούτερ από την γραμμή παραγωγής της Piaggio και σηματοδοτεί την αλλαγή στη φιλοσοφία, τον τρόπο αντίληψης και οδήγησης.

 

Το MP3 έθεσε νέα στάνταρ σε όλους τους τομείς. Από την ασφάλεια των 3 δισκοφρένων και την σταθερότητα των 3 τροχών έως την πρακτικότητα του χειρόφρενου, του ποδόφρενου, του κλειδώματος της αρθρωτής μπροστινής ανάρτησης αλλά και της μεγάλης δυνατότητας φόρτωσης. Πρόκειται για ένα maxi σκούτερ που δεν έχει μιμητές. Η εξέλιξη όμως δεν σταματάει.

 

Μετά το πρώτο MP3, παρουσιάστηκε ακόμη μια πρωτοπορία με την έκδοση LT που δίνει τη δυνατότητα οδήγησης σε όσους διαθέτουν μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου και τους προτείνει ένα νέο ασφαλή, πρακτικό και αξιόπιστο τρόπο μετακίνησης στα αστικά κέντρα.

Το μοντέλο LT προσέγγισε κατόχους αυτοκινήτου, προτείνοντας μια ευέλικτη, οικονομική και εύκολης πρόσβασης λύση στη μετακίνησή τους στη πόλη που μέχρι τότε δεν είχαν σκεφτεί ή δεν μπορούσαν να αποκτήσουν.

 

Η καινοτομία συνεχίστηκε με την παρουσίαση του πρώτου υβριδικού σκούτερ, παγκόσμια, που δεν ήταν άλλο από το MP3 Hys 125. Το υβριδικό MP3 υιοθέτησε όλες τις καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα MP3, αυτή την φορά όμως με ορισμένες σημαντικές αλλαγές. 

 

Αυτές αφορούν την χρήση δύο κινητήρων! Ενός βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα με δυνατότητα φόρτισης από οικιακή πρίζα. Αυτό δίνει στο νέο MP3 την δυνατότητα πολύ χαμηλής κατανάλωσης και εκπομπής μηδενικών ρύπων, καθώς εάν ο οδηγός το επιθυμεί μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα.

 

Το υβριδικό MP3 επιβεβαιώνει το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο που διακρίνει τον Όμιλο Piaggio αλλά και την πράσινη τεχνολογία που υιοθετεί σε όλα τα μοντέλα του. Στην οικογένεια των υβριδικών προστέθηκε και έκδοση 300cc όπως επίσης και η έκδοση LT, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν ακόμα και όσοι δεν διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας.

 

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των MP3 είναι τα ολοκαίνουργια MP3 Yourban και Yourban LT. Τα νέα αυτά μοντέλα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν γνωστά τα MP3 σε όλο τον κόσμο, ξεχωρίζουν όμως με τη νέα σχεδίαση και τις συμπαγείς διαστάσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Στις 23 Μαΐου, για την κατασκευή των 100.000 MP3, φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο στην οδό Broletto έκθεση όλων των μοντέλων MP3 σε όλες τις εκδόσεις. Ανάμεσά τους το MP3 Yourban αλλά και το καινούργιο MP3 Touring! Το νέο μοντέλο MP3 Touring, φιλοξενήθηκε στην κεντρική βιτρίνα της έκθεσης αφού ήταν το μοντέλο με τον αριθμό 100.000 που βγήκε από την γραμμή παραγωγής.

 

Επισκεφτείτε σήμερα τα σημεία πώλησης Piaggio, για να δείτε από κοντά όλα τα αγαπημένα σας μοντέλα και επωφεληθείτε από τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, την επέκταση εγγύησης 2+2 και όλες τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει η Piaggio Hellas σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει!

Επόμενο άρθρο »

Νέο κατάστημα «Triumph Athens Central»

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE T-SHIRT DAINESE CHAMP

Χορηγοί