• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Χαρούμενος ο Biaggi
Από το αποτέλεσμα στην Αραγονία
Νέα 20/06/2011 - 13:17

Τελικά, όσοι έλεγαν ότι ο Max Biaggi είχε έναν «κρυμμένο άσο στο μανίκι του» για τον Ισπανικό αγώνα, είχαν δίκιο. Ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia τερμάτισε δεύτερος στο πρώτο σκέλος και κέρδισε στο δεύτερο. Στο τέλος δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος καθώς είναι η πρώτη μου νίκη με τον άσο στη μοτοσυκλέτα μου. Ήλπιζα να τα κατάφερνα νωρίτερα αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις το απέτρεψαν. Όμως αξίζαμε την νίκη και την χαρήκαμε όλοι στην ομάδα. Και τα δύο σκέλη του αγώνα είχαν έντονο συναγωνισμό.

Η ζέστη που επικρατούσε μας βοήθησε με τα ελαστικά καθώς επέτρεψε να αποδώσουν καλά στις τετρακύλινδρες μοτοσυκλέτες.

Στο δεύτερο σκέλος κέρδισα με επιτακτικό τρόπο. Βελτιώσαμε τις ρυθμίσεις στον πίσω τροχό και αυτό έκανε την μοτοσυκλέτα να αποδίδει καλύτερα σε όλη την πίστα, η οποία έχει διαφόρων ειδών στροφές.»

 

Αναφορικά με το λάθος που έκανε στο πρώτο σκέλος του αγώνα, ο Biaggi είπε:

«Ένα μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την νίκη σε έναν τόσο ανταγωνιστικό αγώνα. Αυτό μου συνέβη στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο είχα περισσότερο προβάδισμα αλλά οδηγούσα επιθετικά και δεν περίμενα την επίθεση από τον Μarco (Melandri).

Έκανα τον δικό μου αγώνα και οδήγησα καλά. Χαίρομαι για τους βαθμούς που πήρα. Η πίστα στο Brno ταιριάζει καλύτερα στις τετρακύλινδρες μοτοσυκλέτες αλλά όχι μόνο για την Aprilia. Οι Yamaha και Honda επίσης θα είναι δυνατές εκεί.»

Επόμενο άρθρο »

Bautista: «Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ο Haga συμπλήρωσε 300 συμμετοχές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα