• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Melandri: «Προσπαθούσα να κερδίσω ξανά»
Ήθελε νίκη και στο δεύτερο σκέλος
Νέα 21/06/2011 - 17:44

Η Αραγονία ήταν ένας καλός αγώνας για τον Marco Melandri, αναμφισβήτητα. Κέρδισε στο πρώτο σκέλος και ήταν 2ος στο δεύτερο, πίσω από τον Max Biaggi.

Να πούμε ότι είχαμε να δούμε Ιταλικό δίδυμο στις πρώτες δύο θέσεις σε αγώνα του WSBK από το Εστορίλ του 1993. Τότε πρωταγωνιστές ήταν οι Pirovano και Bontempi.

 

Ο Melandri πήρε, επίσης, την Superpole ενώ σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha δήλωσε αισιόδοξος για τον επόμενο αγώνα (Brno). Όπως είπε:

«Είμαι αισιόδοξος επειδή η Yamaha αποδίδει καλύτερα σε γρήγορες πίστες. Στην Αραγονία δυσκολευόμουν στο φρενάρισμα στο τέλος της μεγάλης ευθείας επειδή ο Biaggi είχε καλύτερα στημένη την μοτοσυκλέτα του από εμένα. Κάποια στιγμή, έχασα εκεί το εμπρός μέρος της δικής μου και ήμουν τυχερός που κατάφερα να κρατηθώ πάνω της.

Ο Biaggi ήταν ταχύτερος στην ευθεία και καλύτερος στα φρένα και έτσι προσπαθούσα να τον προσπεράσω σε άλλο σημείο της πίστας. Ήταν δύσκολο αλλά δεν παρατούσα την προσπάθειά μου.»

 

Σε ερώτηση εάν ακόμα μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, δήλωσε:

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε αγώνα για να μην χάνουμε την επαφή μας με τους πρώτους. Όμως πιστεύω ότι ο Checa θα χάσει τον Τίτλο μόνο από δικά του λάθη. Τα δύο σκέλη κάθε αγώνα σημαίνουν ότι μπορεί να υπάρχει αλλαγή στους βαθμούς που παίρνουμε σε καθένα από αυτά, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές δύσκολες πίστες για την Yamaha μου, όπως ήταν το Misano.»

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi με νέα μοτοσυκλέτα και κιβώτιο στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα