• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello 125cc ΕΔ1: Ταχύτερος ο Terol
Φάνηκε δυνατός από την αρχή
Νέα 01/07/2011 - 11:41

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν ο ταχύτερος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc. O Ισπανός αναβάτης έδειξε πολύ δυνατός από την αρχή της διαδικασίας και δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει. Μάλιστα ήταν ο μόνος που «κατέβηκε» το 1:59.000, καθώς ο χρόνος του ήταν 1:58.673. Με αυτό τον τρόπο έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι, στο Assen.

 

Πίσω του ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφορά 0.864 δευτερόλεπτα ο οποίος έπεσε λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας ευτυχώς χωρίς να πάθε κάτι σοβαρό, ενώ τρίτος ήταν ο ομόσταυλός του Efren Vazquez (διαφορά 1.006 δευτερόλεπτα από τον Terol).

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), στην πέμπτη ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ενώ έκτος ήταν ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), ο νικητής στο Assen, με διαφορά 1.895 δευτερόλεπτα από τον Terol.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport), Hector Faubel (Bankia Aspar Team), Adrian Martin (επίσης Bankia Aspar Team) και Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica).

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live: O Simoncelli δυνατός, προβλήματα ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χρώματα στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα