• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Pramac
Από τις επίσημες δοκιμές
Νέα 05/07/2011 - 16:03

Αν και στον αγώνα του Mugello ο Randy de Puniet δεν τα πήγε καλά και ήταν απογοητευμένος, εντούτοις ήταν πιο θετικός από τα αποτελέσματα του επίσημου τεστ. Ο Γάλλος αναβάτης συμπλήρωσε 89 γύρους στην πίστα και σημείωσε τον όγδοο ταχύτερο χρόνο (1:49.384).

 

Ο de Puniet δήλωσε σχετικά:

«Οδήγησα πολύ επειδή στον αγώνα ήταν πολλά τα δεδομένα που δεν πήγαν όπως είχαμε προγραμματίσει. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τις δοκιμές καθώς παραμένουμε πίσω από τους άλλους. Όμως κάναμε αρκετή πρόοδο και δουλέψαμε σκληρά για να λύσουμε κάποια προβλήματα, ωστόσο χρειαζόμαστε βελτίωση ακόμα.»

 

Δηλώσεις έκανε και ο Sylvain Guintoli, που θα αντικαταστήσει τον Loris Capirossi στα επόμενα δύο Grand Prix. Ο Guintoli, ο οποίος έτρεξε το 2008 με Ducati, σημείωσε τον 10ο χρόνο (1:52.398) και συμπλήρωσε 87 γύρους. Όπως είπε:

«Αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες ιδίως με το να προσαρμοστώ με τα ελαστικά. Δεν ήταν εύκολο να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα του MotoGP έπειτα από τόσο καιρό. Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο καθώς για να οδηγήσεις γρήγορα πρέπει να κάνεις πολλούς γύρους. Όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και αν οδηγήσω στο Sachsenring θα αποκτήσω εμπιστοσύνη και στην μοτοσυκλέτα.»

 

Τέλος, ο Andrea Iannone (φωτογραφία), που oδήγησε για πρώτη φορά την Ducati, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή οδήγησα μια μοτοσυκλέτα του MotoGP. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε και ιδίως τους μηχανικούς που με υποστήριξαν. Η διαφορά αυτής με την μοτοσυκλέτα της Moto2 είναι μεγάλη. Η Ducati έχει πολλή δύναμη και δεν οδηγείται εύκολα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα, όμως η εμπειρία ήταν πολύ θετική.»

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Οι Κυρίες στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

O Edwards σε ρόλο… εκπαιδευτή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα